Μητσοτάκης: Το Μαξίμου διαστρεβλώνει τα λεγόμενα του Αμερικανού πρέσβη | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Μητσοτάκης: Το Μαξίμου διαστρεβλώνει τα λεγόμενα του Αμερικανού πρέσβη

Δημοσίευση: 8:09 μ.μ. | 27/2/18

Καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι αναγκάστηκε να πάρει πίσω τις διαψεύσεις της για τις "διαρροές" του Τζέφρι Πάιατ στη ΝΔ σχετικά με τις αμερικανικές έρευνες για τη Novartis

Κυβερνητική επιχείρηση διαστρέβλωσης όσων του ανέφερε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ σχετικά με τις αμερικανικές έρευνες για την υπόθεση Novartis, κατήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ, ρωτήθηκε στους διαδρόμους από κοινοβουλευτικούς συντάκτες σχετικά με την αντιπαράθεση που ξέσπασε μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης για το αν δήλωσε ή όχι ο αμερικανός πρέσβης στον κ. Μητσοτάκη ότι «δεν υπάρχει έρευνα του FBI για Έλληνες πολιτικούς». «Το Μαξίμου προσπάθησε να διαστρεβλώσει τις δηλώσεις του πρέσβη. Αναγκάστηκαν, όμως, να τα πάρουν όλα πίσω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε, όμως, και στο θέμα των ημερών που αφορά τα προνόμια υπουργών και βουλευτών. Συγκεκριμένα θύμισε ότι ο ίδιος έχει παραιτηθεί προ πολλών ετών από το δικαίωμα χρήσης βουλευτικού αυτοκινήτου. «Δεν έχω πάρει αυτοκίνητο» τόνισε.

Μιχάλης Χατζηκωνσταντίνου

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών