Νέα μήνυση σε βάρος προστατευόμενου μάρτυρα στην υπόθεση Novartis | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Νέα μήνυση σε βάρος προστατευόμενου μάρτυρα στην υπόθεση Novartis

Δημοσίευση: 6:40 μ.μ. | 28/2/18

Κατά του «Μάξιμου Σαράφη» στρέφεται η τακτική καθηγήτρια Ψυχιατρικής, Νένη Μαλλιώρη

Μήνυση για τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης, της ψευδορκίας και της συκοφαντικής δυσφήμισης κατέθεσε η τακτική καθηγήτρια Ψυχιατρικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Νένη Μαλλιώρη
σε βάρος του προστατευόμενου μάρτυρα στην υπόθεση Novartis με την κωδική ονομασία «Μάξιμος Σαράφης».

Η καθηγήτρια της Ψυχιατρικής στην πολυσέλιδη μήνυσή της, υποστηρίζει ότι η αναφορά του ονόματός της χωρίς άλλα στοιχεία στην κατάθεση του συγκεκριμένου μάρτυρα είναι συκοφαντική και ψευδέστατη.

«Ουδέποτε έλαβα από οποιοδήποτε οιαδήποτε ποσά και ουδόλως γνωρίζω τον κ. Φρουζή» υποστηρίζει στη μήνυση της επισημαίνοντας πως «ουδέποτε μετείχα σε συνέδρια ή σε μελέτες από εταιρείες» . Η κ. Μαλλιώρη κάνει εκτενή αναφορά στο επιστημονικό της έργο και την επιστημονική της παρουσία στο εξωτερικό αλλά και στη χώρα μας τονίζοντας ότι «δεν διαθέτει καν ιδιωτικό ιατρείο».

Επιπλέον, αναφέρει ότι δεν υπέδειξε ποτέ εισαγωγή προϊόντων της εν λόγω εταιρείας σε θετική λίστα, δεν ενδιαφέρθηκε για την ένταξη οιαδήποτε εταιρείας στη συγκεκριμένη λίστα και «δεν διαμεσολάβησα ούτε έδωσα σε κανέναν κατευθυντήριες οδηγίες για συνταγογραφήσεις σε ασφαλιστικά ταμεία, δεν άσκησα καμία επιρροή στην Επιτροπή Τιμών Φαρμάκου, δεν ήμουν κρατικός αξιωματούχος του ΚΕΕΛΠΝΟ αλλά απλό μέλος του».

πηγή

Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση Novartis

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών