Νέο μήνυμα της ΕΛ.ΑΣ. μετά την έκκληση για δότες αιμοπεταλίων για νεογέννητο | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Νέο μήνυμα της ΕΛ.ΑΣ. μετά την έκκληση για δότες αιμοπεταλίων για νεογέννητο

Δημοσίευση: 5:40 μ.μ. | 26/2/18

Η ενημέρωση μετά από επικοινωνία με τους γονείς του παιδιού

Έκκληση για δότες αιμοπεταλίων είχαν απευθύνει, μέσω της Ελληνικής Αστυνομίας, οι γονείς νεογέννητου αγοριού, που υπεβλήθη σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς.

Με ένα νέο tweet στον επίσημο λογαριασμό της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρεται: «Μετά από νεότερη επικοινωνία με τους γονείς του παιδιού, σας ενημερώνουμε ότι καλύφθηκαν οι ποσότητες αιμοπεταλίων για 2 ημέρες.

Συνεπώς τα ενδιαφερόμενα άτομα-δότες παρακαλούνται να επικοινωνούν με το Νοσοκομείο "Αμαλία Φλέμινγκ" στο τηλέφωνο 2132003200) Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30 - 14:00 σχετικά με τις ανάγκες που υπάρχουν για αιμοπετάλια».


Στην πρώτη ανάρτηση της ΕΛ.ΑΣ. πριν από δύο ημέρες αναφερόταν: «Ζητούνται άμεσα δότες αιμοπεταλίων για νεογέννητο που υπεβλήθη σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς. Παρακαλούνται οι εθελοντές δότες να απευθυνθούν στο νοσοκομείο "Αμαλία Φλέμινγκ" (25ης Μαρτίου 14, Μελίσσια Αττικής - Τηλ.: 2132003200) Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30 - 14:00, για τον Ασθενή: Μπίζας Άρρεν, που χειρουργήθηκε στο Ιασώ Παίδων. Γονείς: Μπίζας Νικόλαος και Γάσπαρη Βαρβάρα - Νικολέττα».

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών