Ο Σώρρας απειλεί με απόλυση το δικηγόρο του, επειδή βγαίνει σε εκπομπές (βίντεο) | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Ο Σώρρας απειλεί με απόλυση το δικηγόρο του, επειδή βγαίνει σε εκπομπές (βίντεο)

Δημοσίευση: 8:07 μ.μ. | 21/2/18

Με πρωτοφανή τρόπο αναφέρθηκε στο δικηγόρο του ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας, περίπου ένα χρόνο μετά την εξαφάνισή του

Σε νέο ηχητικό μήνυμα που ανέβηκε στο λογαριασμό του στο YouTube, ο Σώρρας «καρατόμησε» τους πρώην στενούς του συνεργάτες και όρισε νέα διοίκηση στην «Ελλήνων Συνέλευσης».

Παράλληλα, πραγματοποίησε σκληρή επίθεση στο δικηγόρο του, Βασίλη Νουλέζα. «Είσαι επιρρεπής στη γελοιότητα και να πέφτεις μέσα σε λούμπες. Κοίτα να συμμαζευτείς όσο γρηγορότερα γίνεται γιατί στο επόμενο βίντεο και ηχητικό δεν θα σου αρέσει καθόλου», είπε.

«Βασίλη Νουλέζα είσαι δικηγόρος μου. Πρέπει να καταλάβεις ότι ως δικηγόρος του Σώρρα πρέπει να είσαι πολύ σοβαρός και ιδιαίτερα να μην ακουμπάς το πολιτικό κομμάτι», ανέφερε. «Διαλαλείς παντού ότι εγώ είμαι ο μοναδικός, ο αποκλειστικός δικηγόρος του Αρτέμη  Σώρρα. Εγώ αποκλειστικές δεν έχω ούτε νοσοκόμες ούτε πόρτες για να στο πω καθαρά» προσθέτει.

«Κάνεις εκπομπούλες»

Ο Αρτέμης Σώρρας δεν έδειξε την παραμικρή χαρά για τις εμφανίσεις του δικηγόρου του στα ΜΜΕ. «Κάνεις εκπομπούλες, κάνεις και δηλώσει και ρωτάς  σε προφίλ προδοτών, γελοίων υπανθρώπων που τους έχω διαγράψει, λέει, συνιστώντας στο δικηγόρο του να απευθυνθεί με τηλέφωνο στην κεντρική διοίκηση και να συνεργαστεί.

«Έχω team δικηγόρων Βασίλη Νουλέζα! Αυτά τα εγωπαθή που έχετε πολλοί δικηγόροι με εμένα να τα αφήσεις. Να μην ξανακάνεις δήλωση για μένα,  να συνεργαστείς με τους άλλους δικηγόρους να φέρετε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα σε πολλά πράγματα που μας πιέζουν», τόνισε.πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών