Ολονυχτία στην κεντρική αγορά του Ρέντη ενόψει Καθαράς Δευτέρας | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Ολονυχτία στην κεντρική αγορά του Ρέντη ενόψει Καθαράς Δευτέρας

Δημοσίευση: 1:29 μ.μ. | 17/2/18

Μεσάνυχτα Κυριακής ανοίγει και η κεντρική ιχθυαγορά στην Βαρβάκειο

Από νωρίς το πρωί αύριο και μέχρι το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας θα είναι ανοιχτά τα περισσότερα καταστήματα στην Κεντρική Αγορά του Καταναλωτή στο Ρέντη, για τα ψώνια της
τελευταίας στιγμής για το σαρακοστιανό τραπέζι. Η κεντρική ιχθυαγορά στην Βαρβάκειο θα ανοίξει πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής και τα μαγαζιά θα μείνουν ανοικτά συνεχώς μέχρι το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας, ώστε να εξυπηρετηθούν οι καταναλωτές.

Ανοιχτά θα είναι όμως την Καθαρά Δευτέρα και τα ιχθυοπωλεία, οι φούρνοι και τα μίνι μάρκετ ενώ θα λειτουργήσουν και οι λαϊκές αγορές.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, επικαλούμενο ενημερωτικό έγγραφό της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας προς τις ομοσπονδίες μέλη της, η Καθαρή Δευτέρα δεν περιλαμβάνεται στις εξαιρέσιμες εορτές- υποχρεωτικές αργίες, επομένως είναι εργάσιμη ημέρα και έγκειται στον κάθε έμπορο -επιχειρηματία εάν η επιχείρησή του θα λειτουργήσει ή όχι. Τα εμπορικά καταστήματα μπορούν να ανοίξουν νόμιμα, χωρίς να οφείλουν προσαυξημένο ημερομίσθιο ή άλλες επιβαρύνσεις στους υπαλλήλους τους.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών