Παναγιωτόπουλος: Τεράστιο σκάνδαλο με διεθνείς διαστάσεις η υπόθεση Novartis | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Παναγιωτόπουλος: Τεράστιο σκάνδαλο με διεθνείς διαστάσεις η υπόθεση Novartis

Δημοσίευση: 12:44 μ.μ. | 14/2/18

Να ερευνηθεί η υπόθεση και να αποδοθούν ευθύνες, ζήτησε ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας

Η υπόθεση της Novartis είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο με διεθνείς διαστάσεις και πρέπει να ερευνηθεί και να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος τόνισε πως όλοι γνωρίζουν για τα δωράκια που παίρνουν γιατροί και οι αθέμιτες πρακτικές της εταιρίας για να αυξήσει τα κέρδη της και, αναφερόμενος στις ευθύνες πολιτικών προσώπων, είπε ότι η κυβέρνηση έχει στοχοποιήσει την αντιπολίτευση προκειμένου να εμφανιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ ως το καθαρό κόμμα και οι άλλοι ως το παλιό και το σάπιο.

Επισήμανε πως πρέπει να υπάρχουν πιο ισχυρά στοιχεία για τους πολιτικούς αλλιώς θα μείνει μόνο το στίγμα και πως η κυβέρνηση θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτική όταν στην υπόθεση αναφέρονται δυο πρώην πρωθυπουργοί.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος, τέλος, κατηγόρησε προσωπικά τον πρωθυπουργό, ότι από τον περασμένο Μάρτιο, σε ερώτηση του Σταύρου Θεοδωράκη στη Βουλή, είπε για σκάνδαλο Novartis σαν να ήξερε και να είχε κάνει και αξιολόγηση.

πηγή

Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση Novartis

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών