Παπανδρέου: «Υπαρκτό το σκάνδαλο Novartis» | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Παπανδρέου: «Υπαρκτό το σκάνδαλο Novartis»

Δημοσίευση: 1:02 μ.μ. | 28/2/18

Υπαρκτό αποκάλεσε το σκάνδαλο Novartis ο Γιώργος Παπανδρέου σε πηγαδάκι με κοινοβουλευτικούς συντάκτες - Οι καυστικές ατάκες του πρώην πρωθυπουργού για τον Κώστα Καραμανλή και η άποψή του για το Μακεδονικό

Τεράστιες πολιτικές ευθύνες καταλόγισε στον Κώστα Καραμανλή για την εκτόξευση της φαρμακευτικής δαπάνης ο Γιώργος Παπανδρέου, χαρακτηρίζοντας υπαρκτό το σκάνδαλο Novartis. Έπειτα, προκειμένου να διατηρήσει τις απαιτούμενες πολιτικές ισορροπίες, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πρόκειται και για σκευωρία, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν πρέπει να πετιέται λάσπη κατά πολιτικών προσώπων, αλλά αν κάποιος έχει τελέσει αδίκημα τότε θα πρέπει να τιμωρηθεί. Πάντως, μοιάζει αντιφατικό ο πρώην πρωθυπουργός από τη μία να καταλογίζει τεράστιες ευθύνες κατά του κ. Καραμανλή και από την από την άλλη να μην αποκλείει το ενδεχόμενο της σκευωρίας.

Παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο κ. Παπανδρέου δεν πήρε θέση για τη διάψευση των ισχυρισμών της ΝΔ αναφορικά με τα λεγόμενα του αμερικανού πρέσβη. «Δεν μπορώ να ξέρω τι ειπώθηκε» είπε, κρατώντας αποστάσεις για την κόντρα Μαξίμου - Μοσχάτο, με αφορμή τα όσα διημείφθησαν ανάμεσα σε Πάιατ - Μητσοτάκη.

Ως προς το Μακεδονικό, τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ μίας λύσης με σύνθετη ονομασία. «Δεν υπάρχει λύση χωρίς σύνθετη ονομασία» τόνισε, επικρίνοντας την αξιωματική αντιπολίτευση πως «κάνει πίσω για ψηφοθηρικούς λόγους». Στο στόχαστρό του βρέθηκε και πάλι ο Κώστας Καραμανλής, κατά του οποίου προσάπτει ότι τώρα υποχωρεί, ενώ υπήρχε συμφωνία για σύνθετη ονομασία.

Άγγελος Προβολισιάνος

Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση Novartis

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών