ΠΑΣΟΚ: 'Ναι' στην Προανακριτική για Novartis – 'Ευκαιρία να αποκαλυφθεί η σκευωρία' | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

ΠΑΣΟΚ: 'Ναι' στην Προανακριτική για Novartis – 'Ευκαιρία να αποκαλυφθεί η σκευωρία'

Δημοσίευση: 8:48 μ.μ. | 9/2/18

Θετική η απάντηση του ΠΑΣΟΚ στην πρόταση για Προανακριτική με αιχμές κατά ΝΔ για τη φαρμακευτική δαπάνη την περίοδο 2004-2009 και ΣΥΡΙΖΑ για το δελτίο τιμών φαρμάκων το 2015

Την πρόθεση του κόμματος να ψηφίσει υπέρ της σύστασης Προανακριτικής επιτροπής στην Βουλή για τη διερεύνηση της υπόθεσης Novartis γνωστοποίησε το ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για «μια μεγάλη ευκαιρία για να αποκαλυφθεί πλήρως η πολιτική σκευωρία τύπου 1989 την οποία επιχειρούν οι  ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ».

Σε ανακοίνωσή του μετά την προαναγγελία του Δ. Τζανακόπουλου για σχετική πρόταση του Αλ. Τσίπρα στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ σημειώνει τα εξής:

«Για το σκάνδαλο Novartis έχουμε δηλώσει και επαναλαμβάνουμε: ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ, με ανεπηρέαστη την Δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της.

Η πρόταση για σύσταση προκαταρκτικής, θα είναι για μας μια μεγάλη ευκαιρία για να αποκαλυφθεί πλήρως η πολιτική σκευωρία τύπου 1989 την οποία επιχειρούν οι  ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.

Με αυτόν τον στόχο θα την ψηφίσουμε.

Και παράλληλα θα επιμείνουμε να αναδειχθούν μέσα από την εξεταστική για την Υγεία, τόσο  οι ευθύνες για την εκτίναξη της φαρμακευτικής δαπάνης επί Κυβερνήσεων ΝΔ την περίοδο 2004/2009, όσο και οι ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ που «ξέχασε» να εκδώσει δελτίο τιμών φαρμάκων το 2015, παίζοντας το παιχνίδι των κερδοσκόπων».

πηγή

Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση Novartis

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών