Πάτρα: Εξελίξεις στην υπόθεση των διακινητών κοκαϊνης τον περασμένη Οκτώβριο | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Πάτρα: Εξελίξεις στην υπόθεση των διακινητών κοκαϊνης τον περασμένη Οκτώβριο

Δημοσίευση: 12:45 μ.μ. | 22/2/18

Τα εργαστήρια «έδειξαν» την άγνωστη χημική ουσία που είχε κατασχεθεί   

Εξελίξεις είχαμε στην υπόθεση της σύλληψης διακινητών κοκαϊνης στην Πάτρα, τον περασμένο Οκτώβριο.

Έπειτα από εργαστηριακές εξετάσεις που διενήργησε η Χημική Υπηρεσία Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, προέκυψε ότι τα 328 γραμμάρια χημικής ουσίας που είχαν κατασχεθεί, είναι κοκαΐνη.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, στις 29-10-2017, στην Πάτρα, είχαν συλληφθεί από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, τέσσερις άνδρες ηλικίας, 30, 33, 37 και 42 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διακίνηση, εμπορία και προμήθεια ναρκωτικών.

Με τις ίδιες κατηγορίες βαρύνονταν ακόμη δύο άνδρες, ηλικίας 39 και 33 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων είχαν ταυτοποιηθεί, ενώ είχε συλληφθεί και ένας 29χρονος, σε βάρος του οποίου είχε σχηματιστεί δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Από την προανάκριση που είχαν ενεργήσει, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών προέκυψε ότι, ο 42χρονος, από τον Αύγουστο μέχρι και τον Οκτώβριο του έτους 2017, στην Πάτρα,  είχε διακινήσει 180 γραμμάρια κοκαΐνης, σε περισσότερες από 250 περιπτώσεις.

Τέλος, σε έρευνα που είχε πραγματοποιηθεί στην οικία του είχαν βρεθεί και κατασχεθεί τα 328 γραμμάρια της χημικής ουσίας που όπως προέκυψε είναι κοκαΐνη.

Η συμπληρωτική δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών