'Περίεργη' διάρρηξη στο γραφείο της καταγγέλλει η πρώην υφ. Υγείας Φωτεινή Σκοπούλη | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

'Περίεργη' διάρρηξη στο γραφείο της καταγγέλλει η πρώην υφ. Υγείας Φωτεινή Σκοπούλη

Δημοσίευση: 1:34 μ.μ. | 20/2/18

Η πρώην υφυπουργός Υγείας εκτιμά ότι η διάρρηξη σχετίζεται με την πρόσφατη κατάθεσή της στην εξεταστική για την Υγεία και ότι πιθανόν οι δράστες να έψαχναν στοιχεία για οποιαδήποτε σχέση της με τη φαρμακοβιομηχανία

Διάρρηξη του γραφείου της στην ιδιωτική κλινική «Ευρωκλινική», όπου εργάζεται, κατήγγειλε η πρώην υφυπουργός Υγείας Φωτεινή Σκοπούλη.

Μιλώντας στην «Εφημερίδα των Συντακτών» η Φ. Σκοπούλη είπε ότι συνεργάτης της βρήκε το γραφείο ανοιγμένο και τα πράγματά της άνω – κάτω.

Όπως ανέφερε οι διαρρήκτες δεν πήραν υπολογιστές ή ένα laptop που υπήρχε στο γραφείο, αλλά πιθανότατα έψαξαν, όπως υποστηρίζει, για να βρουν σχέση της με οποιαδήποτε φαρμακοβιομηχανία.

«Ίσως θέλουν να πάρουν στοιχεία και να τα πετάξουν ως λάσπη στον ανεμιστήρα» δήλωσε η πρώην υφυπουργός, σημειώνοντας πως κατά την εκτίμησή της η διάρρηξη σχετίζεται με την πρόσφατη κατάθεσή της στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά τα σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας την περίοδο 1997-2014. Παράλληλα, υποστηρίζει ότι ίσως σχετίζεται και με την υπόθεση Novartis λόγω της πρόσφατης δήλωσης του συζύγου της, καθηγητή Ιατρικής Χαράλαμπου Μουτσόπουλου, για συνταγογράφηση φαρμάκων που εξυπηρετούν τις μίζες γιατρών και όχι τον ασθενή.

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών