Πυκνό χιόνι στη Φθιώτιδα (βίντεο) | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Πυκνό χιόνι στη Φθιώτιδα (βίντεο)

Δημοσίευση: 11:01 π.μ. | 16/2/18

Δείτε το βίντεο

Στη Φθιώτιδα εντοπίζονται και τα περισσότερα προβλήματα από νέο κύμα κακοκαιρίας. Τα εκχιονιστικά έδιναν μάχη όλο το βράδυ
για να κρατηθεί ανοιχτό το οδικό δίκτυο, ενώ πυκνή χιονόπτωση έπεσε και σε άλλες περιοχές του νομού Φθιώτιδας, στην Ήπειρο και την Ευρυτανία.

Τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης η τροχαία ακινητοποίησε έξω από τη Λαμία όλα τα φορτηγά που κινούνταν προς Δομοκό, ενώ ακόμα και για τα ΙΧ η κίνηση επιτρεπόταν μόνο με αλυσίδες.

Η κυκλοφορία στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού γίνεται και αυτή την ώρα με αρκετή δυσκολία, ενώ ταυτόχρονα επιχειρούν μηχανήματα της Περιφέρειας που ρίχνουν αλάτι και καθαρίζουν το οδόστρωμα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr ιδιαίτερα πυκνό είναι το χιόνι στα χωριά του Δήμου Μακρακώμης στα Βαρδούσια, αλλά και στον Ανατολικό Τυμφρηστό από τον Άγιο Γεώργιο μέχρι τη Φουρνά και τα όρια με το νομό Καρδίτσας.

Στη Ράχη «Σερμετζέλη» έξω από τη Φουρνά Ευρυτανίας, η Πυροσβεστική επενέβη για τον απεγκλωβισμό οχήματος που είχε μείνει στα χιόνια.

Παρά την επέμβαση των μηχανημάτων της Περιφέρειας που απομάκρυνε το πρωινό χιόνι, το «λευκό πέπλο» άγγιξε και πάλι τους 20 πόντους στην ΕΟ Καρπενησίου – Καρδίτσας και συνεχίζει.


Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών