Σαλμάς: Δεν υπέγραψα την πρόταση της ΝΔ για λόγους προσωπικής ευαισθησίας | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Σαλμάς: Δεν υπέγραψα την πρόταση της ΝΔ για λόγους προσωπικής ευαισθησίας

Δημοσίευση: 5:39 μ.μ. | 28/2/18

Με δήλωση του ο πρώην υπουργός, που είχε κληθεί από τη ΝΔ για εξηγήσεις, εξηγεί ότι δεν υπέγραψε την πρόταση της ΝΔ για προανακριτική για Κουρουμπλή - Ξανθό - Πολάκη, γιατί έχει ο ίδιος παραπεμφθεί στην προανακριτική για την υπόθεση Novartis, αλλά δεν διαφωνεί με την ουσία της πρότασης

Με δήλωσή του ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, Μάριος Σαλμάς διευκρινίζει ότι δεν υπέγραψε την πρόταση του κόμματός του για τη διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης κατά υπουργών της κυβέρνησης, «μόνο και μόνο για λόγους προσωπικής ευαισθησίας καθώς έχω παραπεμφθεί στην προκαταρκτική επιτροπή». Άλλωστε, προσθέτει, με την ουσία της πρότασης δεν έχει καμία διαφωνία.

Ολόκληρη η δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας έχει ως εξής:

«Δεν υπέγραψα την πρόταση για σύσταση ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, που κατατέθηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας την 27/2/2018, μόνο και μόνο για λόγους προσωπικής ευαισθησίας καθώς έχω παραπεμφθεί στην προκαταρκτική επιτροπή για την διερεύνηση των τυχόν ευθυνών πολιτικών προσώπων για την υπόθεση Novartis. Με την ουσία της πρότασης δεν έχω καμία διαφωνία».

Από το γεγονός ότι στη δήλωση Σαλμά παραπέμπει και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, φαίνεται ότι το θέμα για τον πρώην υπουργό θεωρείται λήξαν.

πηγή

Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση Novartis

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών