Σαλμάς: Με στοχοποίησαν επειδή άλλαξα την τιμολόγηση και μειώθηκε ο τζίρος της Novartis | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Σαλμάς: Με στοχοποίησαν επειδή άλλαξα την τιμολόγηση και μειώθηκε ο τζίρος της Novartis

Δημοσίευση: 10:07 π.μ. | 7/2/18

Ότι είναι ο υπ' αριθμόν ένα εχθρός της φαρμακευτικής γιατί αποκάλυψε αθέμιτες πρακτικές της, υπογράμμισε ο πρώην υπουργός Υγείας

Για ψευδομάρτυρες που τον στοχοποίησαν γιατί τον Οκτώβριο του 2012 άλλαξε την τιμολόγηση φαρμάκων και μειώθηκε κατά 30% ο τζίρος της NOVARTIS στην Ελλάδα έκανε λόγο στο Ραδιόφωνο 24/7 ο πρώην υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς.

Σημείωσε ότι είναι ο υπ' αριθμόν ένα εχθρός της συγκεκριμένης εταιρίας γιατί αποκάλυψε αθέμιτες πρακτικές και ενημέρωσε τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Επισήμανε ότι στην NOVARTIS έλεγαν ότι ο Σαλμάς αντιστέκεται και είναι ο μόνος πολιτικός που το κάνει.

"Από μένα ενημερώθηκε ο Κοντονής και ο Παπαγγελόπουλος" είπε και τόνισε ότι προσήλθε μόνος του στις Αρχές και έδωσε στοιχεία.

Επισήμανε ότι ο ψευδομάρτυρας είπε ότι άκουσε πως ο πρώην αντιπρόεδρος της εταιρίας είπε σε εργαζόμενους της εταιρίας ότι πήγε στον Σαλμά 120.000 ευρώ.

Υπογράμμισε ότι η NOVARTIS σε 10 χώρες ακολουθεί αθέμιτες πρακτικές, αλλά σε επίπεδο γιατρών και μεσαίων στελεχών που διαμορφώνουν τιμές.

Ο κ. Σαλμάς, είπε οι μάρτυρες στην Αμερική εμπλέκονται στην διαφθορά, ενώ σε περίπτωση που επιβληθεί πρόστιμο στην εταιρία παίρνουν 15-20% του προστίμου.

πηγή

Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση Novartis

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών