Σύλληψη δύο ατόμων για 23 υποθέσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Σύλληψη δύο ατόμων για 23 υποθέσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων

Δημοσίευση: 6:11 μ.μ. | 4/2/18

Παρίσταναν τους αστυνομικούς και έλεγαν ότι συγγενείς τους ενεπλάκησαν σε θανατηφόρα τροχαία

Τη σύλληψη δύο ατόμων, ηλικίας 52 και 28 ετών, αντίστοιχα, που κατηγορούνται για 23 υποθέσεις εξαπάτησης, τις οποίες εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, ακολουθεί και η αναζήτηση τριών ανδρών και δύο γυναικών, που φέρεται να εμπλέκονται στην ίδια υπόθεση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, τα μέλη της σπείρας προσποιούνταν τους αστυνομικούς, προκειμένου να εξαπατούν πολίτες, χρησιμοποιώντας το πρόσχημα της δήθεν εμπλοκής συγγενικού τους προσώπου σε τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό παιδιού.

Σύμφωνα πάντα με τιςΑρχές, το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν οι δράστες, το τελευταίο τουλάχιστον δίμηνο, ανέρχεται στα 56.000 ευρώ.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, ο 52χρονος και ο 28χρονος συνελήφθησαν στο πλαίσιο επιχείρησης της Ασφάλειας Πατρών, λίγη ώρα προτού παραλάβουν το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ από γυναίκα, στην οποία είχαν τηλεφωνήσει επικαλούμενοι την πρόκληση τροχαίου ατυχήματος, όπου εμπλεκόταν συγγενικό της πρόσωπο.

Στο πλαίσιο της έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί, προέκυψε ότι οι δύο δράστες -μαζί με τους συνεργούς τους που αναζητούνται- είχαν διαπράξει τους τελευταίους δύο μήνες 23 περιπτώσεις απάτης, σε βάρος πολιτών στην περιοχή της Πάτρας.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών