Συγχαρητήρια Τσίπρα και Παυλόπουλου σε Αναστασιάδη για την επανεκλογή του | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Συγχαρητήρια Τσίπρα και Παυλόπουλου σε Αναστασιάδη για την επανεκλογή του

Δημοσίευση: 10:18 μ.μ. | 4/2/18

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν με τον επανεκλεγέντα πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Ν. Αναστασιάδη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Π. Παυλόπουλος και ο πρωθυπουργός, Αλ. Τσίπρας

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, επικοινώνησαν τηλεφωνικώς με τον επανεκλεγέντα πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη και τον συνεχάρησαν για την νίκη του.

Εξάλλου, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στον λογαριασμό του στο tw ευχήθηκε στον Νίκο Αναστασιάδη η νέα θητεία του.

Αναλυτικά οι σχετικές αναρτήσεις του Αλέξη Τσίπρα:

"Μόλις τηλεφώνησα στον Νίκο Αναστασιάδη @AnastasiadesCY προκειμένου να τον συγχαρώ για την επανεκλογή του ως Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Του ευχήθηκα η νέα θητεία του να συμβάλει καθοριστικά σε μια δίκαιη και βιώσιμη λύση στο Κυπριακό και να εμπεδώσει τη κοινή πορεία Ελλάδας-Κύπρου ως Ευρωπαϊκού πυλώνα ασφαλείας και σταθερότητας στην περιοχή."

Τον πρόεδρο Αναστασιάδη συνεχάρησαν επίσης ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν και άλλοι ξένοι ηγέτες.

Ο πρωθυπουργός, όπως γνωστοποίησε μέσω Twitter, ευχήθηκε στον κ. Αναστασιάδη η νέα θητεία του να συμβάλει καθοριστικά σε μια δίκαιη και βιώσιμη λύση στο Κυπριακό και να εμπεδώσει τη κοινή πορεία Ελλάδας-Κύπρου ως Ευρωπαϊκού πυλώνα ασφαλείας και σταθερότητας στην περιοχή.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών