Τα νεύρα Σαμαρά: Θα κατέβω, όταν τελειώσω - Αν είσαι άνδρας πες το δυνατά | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Τα νεύρα Σαμαρά: Θα κατέβω, όταν τελειώσω - Αν είσαι άνδρας πες το δυνατά

Δημοσίευση: 11:11 μ.μ. | 21/2/18

Ο πρώην πρωθυπουργός αρνήθηκε να δηλώσει πόσο χρόνο θα χρειαζόταν στην ομιλία του και κατήγγειλε ότι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ του φώναξε από τα έδρανα "το παραχ…ατε"

Σε δύο επεισόδια πρωταγωνίστησε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Ολομέλεια σχετικά με την εμπλοκή του στη δικογραφία του σκανδάλου Novartis.

Το πρώτο άκομψο στιγμιότυπο έγινε όταν ο κ. Σαμαράς ξεπέρασε το χρόνο ομιλίας των 25 λεπτών που δόθηκε σε όλους τους εμπλεκόμενους. Εκειίνη τη στιγμή παρενέβη ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης που του ζήτησε να προσδιορίσει πόσο χρόνο θα χρειαζόταν ακόμη. Σαφώς εκνευρισμένος ο πρώην πρωθυπουργός απάντησε: «θα μιλήσω όσο θα χρειαστεί» διαφοροποιούμενος από τους υπόλοιπους ομιλητές όλων των πτερύγων που δήλωναν τον χρόνο ομιλία τους. «Καταγγέλλετε πρώην πρωθυπουργό και μου βάζετε πεντάλεπτα κύριε πρόεδρε; Θα κατέβω όταν τελειώσω. Θα μιλήσω όσο χρειαστεί» συμπλήρωσε εξοργισμένος. Απαντώντας ο κ. Βούτσης του ξεκαθάρισε: «θα μιλήσετε όσο θέλετε κύριε Πρόεδρε αλλά αφού το πω εγώ».

Λίγο αργότερα προκλήθηκε και δεύτερο επεισόδιο όταν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φώναξε κάτι από τα έδρανα. «Αν είσαι άνδρας πες το δυνατά…» του απάντησε ο κ. Σαμαράς και τον κατήγγειλε ότι του είχε φωνάξει: «το παραχ…τε».Μιχάλης Χατζηκωνσταντίνου

Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση Novartis

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών