Τεχνικός σύμβουλος στην υπόθεση της Δώρας | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Τεχνικός σύμβουλος στην υπόθεση της Δώρας

Δημοσίευση: 4:16 μ.μ. | 8/2/18

Το θρίλερ στην υπόθεση της Δώρας Ζέμπερη συνεχίζεται με νέες εξελίξεις.

Την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, ο ανακριτής διόρισε τον γενετιστή και μοριακό βιολόγο Γιώργο Φιτσιάλο ως τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας του θύματος. Καλείται να αναλύσει το ορφανό
δείγμα DNA στα νύχια της άτυχης εφοριακού, που εντόπισε η τεχνική πραγματογνωμοσύνη της Αστυνομίας και πρώτο αποκάλυψε το «Τούνελ».

Πρόκειται να παραλάβει όλα τα ευρήματα άμεσα για να έχει μία γενικότερη εικόνα. Το πόρισμα του αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα. Η έρευνα του κ. Φιτσιάλου θα δώσει την απάντηση στο ερώτημα αν τελικά υπήρξε δεύτερος δράστης στη δολοφονία στο Β’ νεκροταφείο.

Την πόρτα του ανακριτή πέρασε φίλη και συνάδελφος της Δώρας, η οποία έδωσε απαντήσεις για το περιεχόμενο των USB που το θύμα κατείχε και τις πιέσεις που φέρεται να δεχόταν.

Ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας Απόστολος Λύτρας υπέβαλε αίτημα να καταθέσει η πραγματογνώμονας των εργαστηρίων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Αναμένεται η απάντηση του ανακριτή.

Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της Δώρας, Εμμανουήλ Σοροπίδης δεν εμφανίστηκε ενώπιον του ανακριτή καθώς, όπως έγινε γνωστό, δεν είχε κλητευθεί.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών