Θεόδωρος Φορτσάκης: Να κάνουμε όλοι υποχωρήσεις για να βγει εθνική γραμμή | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Θεόδωρος Φορτσάκης: Να κάνουμε όλοι υποχωρήσεις για να βγει εθνική γραμμή

Δημοσίευση: 4:17 μ.μ. | 26/2/18

Στην ανάγκη συγκρότησης ενιαίου μετώπου απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα αναφέρθηκε ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ Θ. Φορτσάκης

Ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών, Θεόδωρος Φορτσάκης τόνισε πως πρέπει στα εθνικά θέματα, όχι μόνο η κυβέρνηση, αλλά και σύσσωμη η αντιπολίτευση, να κάνουν υποχωρήσεις προκειμένου να υπάρξει μια ενιαία θέση γύρω από αυτά.

Ο κ. Φορτσάκης δήλωσε ανήσυχος για την ένταση της τουρκικής προκλητικότητας και πρόσθεσε ότι “αν δεν υπάρξει ενότητα και οι Τούρκοι μας βλέπουν διαιρεμένους τόσο τα πράγματα θα χειροτερεύουν για την Ελλάδα”.

Παράλληλα, ο κ. Φορτσάκης αναφέρθηκε και στο σκάνδαλο Novartis και τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν χειρίστηκε καλά την υπόθεση αυτή και “βάρυνε μια κατάσταση που ήταν ήδη βεβαρημένη”, ενώ σημείωσε πως έπρεπε να χειριστεί το θέμα με προσοχή, καθώς κάποια πρόσωπα δεν έχουν καμία ανάμειξη, όπως ο κ. Πικραμένος και ο κ. Κουτρουμάνης, και είναι προβληματικό το γεγονός ότι προς το παρόν δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για κανέναν εκ των δέκα κατηγορούμενων.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών