Την εταιρεία παραγωγής φρέσκων χυμών Arcafroz επισκέφτηκε ο Αλέξης Τσίπρας | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Την εταιρεία παραγωγής φρέσκων χυμών Arcafroz επισκέφτηκε ο Αλέξης Τσίπρας

Δημοσίευση: 6:41 μ.μ. | 27/2/18

Ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε από τα στελέχη της επιχείρησης, συναντήθηκε με τους εργαζόμενους και ενημερώθηκε για τα στάδια παραγωγής, δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον για την διαδικασία που ακολουθείται

Την ελληνική εταιρεία παραγωγής φρέσκων χυμών μήλου και ροδιού Arcafroz επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ξεναγήθηκε από τα στελέχη της επιχείρησης και συναντήθηκε και με εργαζόμενους και συνομίλησε μαζί τους. Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τα στάδια παραγωγής, ενώ από τα πρώτα λεπτά της άφιξής του δοκίμασε ένα μήλο, από την ΠΟΠ ποικιλία «delicious πιλαφά» που χρησιμοποιεί η εταιρεία για την παραγωγής της.

Ο πρωθυπουργός έφθασε στις 2.40 μετά το μεσημέρι και παρέμεινε στους χώρους παραγωγής για περισσότερο από μία ώρα, ενώ ανταποκρίθηκε αμέσως στην επιθυμία εργαζομένων να φωτογραφηθούν μαζί του.


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Τσίπρας ζήτησε να ενημερωθεί για το προϊόν, για τις φάσεις επεξεργασίας του, ρώτησε για την διαδικασία που ακολουθείται ώστε να διατηρήσει τα φυσικά συστατικά του, καθώς δεν υποβάλλεται σε παστερίωση.


Επίσης, ξεναγήθηκε και στον χώρο όπου το ρόδι επεξεργάζεται ώστε να παραχθεί ο χυμός του, εκεί, όμως, δεν επετράπη η είσοδος σε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερς, με απόφαση της εταιρείας, καθώς η διαδικασία παραγωγής είναι παντεταρισμένη.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών