Τι λέει ο Καλλιάνος για τον καιρό της Κυριακής | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Τι λέει ο Καλλιάνος για τον καιρό της Κυριακής

Δημοσίευση: 10:02 π.μ. | 3/2/18

Η εκτίμηση του γνωστού μετεωρολόγου για τις ώρες που θα είναι σε εξέλιξη το συλλαλητήριο του Συντάγματος

Τη δική του πρόβλεψη για τον καιρό τις ώρες που στο κέντρο της Αθήνας θα βρίσκεται σε εξέλιξη το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, έδωσε μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο facebook, ο γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.

Σύμφωνα με αυτή την πρόβλεψη- εκτίμηση λοιπόν ο άστατος καιρός από το πρωί της Κυριακής σταδιακά θα αρχίσει να δίνει τη θέση του στην ηλιοφάνεια και έτσι τις ώρες που θα βρίσκεται συγκεντρωμένος ο κόσμος στην πλατεία Συντάγματος δεν θα χρειάζεται να έχει μαζί του… ομπρέλες!

Αναλυτικά ο Γ. Καλλιάνος έγραψε:

«Δεν χρειάζεται να απογοητεύεστε από τα δελτία επιδείνωσης του καιρού, όσοι από εσάς έχετε αποφασίσει να είστε στο Σύνταγμα την Κυριακή στις 14.00 μμ. Αυτή η μεταβολή του καιρού (γιατί για μεταβολή πρόκειται και όχι για κάτι ακραίο) δεν αφορά περιοχές όπως η Αττική για την Κυριακή.

Ναι, το Σάββατο, ενδέχεται να βρέξει το πρωί στη Αττική αλλά μέχρι εκεί. Τίποτα το ιδιαίτερο από πλευράς έντασης της βροχής. Και γενικά δεν αναμένουμε τίποτα το ιδιαίτερο για τις περισσότερες περιοχές της χώρας, αν εξαιρέσουμε μόνο το βόρειο Ιόνιο, τη Δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο, τη δυτική Θεσσαλία και τμήματα της δυτικής Στερεάς όπου αναμένονται περισσότερες βροχοπτώσεις αλλά και χιόνια στα αντίστοιχα ορεινά την Κυριακή.

Ο ΗΛΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

Την Κυριακή, η ημέρα θα ξεκινήσει με μουντό κατά διαστήματα καιρό και η πιθανότητα να ψιχαλίσει ή να βρέξει στο κέντρο της Αθήνας είναι πραγματικά πολύ μικρή. Ειδικά από τις 13.00 το μεσημέρι και στη συνέχεια, οι νεφώσεις θα αρχίσουν να διαλύονται με αποτέλεσμα όταν θα ξεκινήσει το συλλαλητήριο στις 14.00 μμ ταυτόχρονα θα κάνει την εμφάνιση του και ο ήλιος.

Ξέρω ότι τους Έλληνες δεν θα τους επηρέαζε ο καιρός σε ένα τέτοιο συλλαλητήριο ακόμη και αν χιόνιζε ή έβρεχε ασταμάτητα συνοδεία καταιγίδων.

Ανεξαρτήτως κομμάτων, ιδεολογιών και χρωμάτων, όλοι θα είμαστε εκεί! Ραντεβού στο Σύνταγμα την Κυριακή»!


Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών