Το βιβλίο του Ολάντ 'Μαθήματα εξουσίας' και οι αναφορές στην Ελλάδα | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Το βιβλίο του Ολάντ 'Μαθήματα εξουσίας' και οι αναφορές στην Ελλάδα

Δημοσίευση: 2:09 μ.μ. | 13/2/18

Τα πεπραγμένα του στην προεδρία της Γαλλίας αναμένεται να αποτυπώσει στο νέο του βιβλίο ο Φρανσουά Ολάντ - Ένα βιβλίο που όπως φαίνεται θα περιλαμβάνει πολλές λεπτομέρειες για το... ελληνικό δράμα του 2015

Απορροφημένος στη συγγραφή του νέο του βιβλίου υπήρξε το τελευταίο διάστημα ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ. Σύμφωνα με την γαλλική Le Figaro ο σοσιαλιστής ηγέτης είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του έργου, μέσα από το οποίο θα περιγράψει στο αναγνωστικό κοινό τα έργα και τις ημέρες του στην εξουσία.

Μάλιστα, φαίνεται πως το βιβλίο με τίτλο "Μαθήματα εξουσίας" έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 11 Απριλίου. Ο Γάλλος πολιτικός σύμφωνα με τα δημοσιεύματα γράφει στο χέρι τα κεφάλαια του βιβλίου του, μέσα στο οποίο θα επιχειρήσει να αναλύσει τις νίκες και τις ήττες κατά την διάρκεια της θητείας του.

Ο πρώην υπουργός οικονομικών Μισέλ Σαπέν, σχολιάζοντας τη διαδικασία συγγραφής του προέδρου ανέφερε: "Καθώς γράφει 'στο πόδι', η άμοιρη η γραμματέας του έρχεται συχνά να με βρει όταν πρόκειται για θέματα που αφορούν στην Ελλάδα, τους φόρους και το υπουργείο εργασίας... με ρωτάει 'τι καταλαβαίνεις Μισελ;'" αναφέρει χαριτολογώντας ο πολιτικός.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών