Το web radio του ΠΑΜΕ ξανά στον αέρα από 1η Μαρτίου | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Το web radio του ΠΑΜΕ ξανά στον αέρα από 1η Μαρτίου

Δημοσίευση: 10:17 μ.μ. | 14/2/18

«Έρχεται για να μείνει», τονίζεται στη σχετική ενημερωτική ανακοίνωση

Την επανέναρξη του διαδικτυακού του ραδιοφώνου για τη νέα χρονιά ανακοίνωσε το ΠΑΜΕ. Όπως τονίζεται στη σχετική ενημέρωση, από την 1η Μαρτίου «η φωνή των σωματείων, των Ομοσπονδιών και των Εργατικών Κέντρων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ
, θα βρίσκει καθημερινά έκφραση μέσα από τη συχνότητα του web radio.

Το εργατικό ραδιόφωνο αποκτά "σάρκα και οστά" με νέο πρόγραμμα, με εκπομπές συνδικάτων, αλλά και θεματικές, πολιτιστικές, ενημερωτικές εκπομπές, με ανταποκρίσεις και συνεντεύξεις απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό».

Επίσης, τονίζεται ότι «με οδηγό την εμπειρία που αποκτήθηκε από την πρώτη προσπάθεια, το web radio του ΠΑΜΕ έρχεται για να μείνει!». Και κάνει κάλεσμα σε εργατοϋπάλληλους, άνεργους, νέες και νέους, οι οποίοι «θα μπορούν να ενημερώνουν μέσα από τις εκπομπές του web radio, για τις εξελίξεις στους χώρους δουλειάς και τις κινητοποιήσεις σε μια σειρά κλάδους, να αναδεικνύουν τις δραστηριότητες τους, να συζητούν για τις εξελίξεις, για κάθε μικρό και μεγάλο γεγονός που προκύπτει».

Τέλος, καλεί τα Διοικητικά Συμβούλια των σωματείων «σε κάθε κλάδο και πόλη, να συμβάλουν στη νέα προσπάθεια, να προπαγανδίσουν σε όλους τους κλάδους, την έναρξη του διαδικτυακού ραδιοφώνου ώστε η ταξική φωνή να φτάσει σε κάθε εργατικό σπίτι, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χώρο δουλειάς».

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών