Τους πουλούσαν γλάστρες και ταυτόχρονα τους «ξάφριζαν» το σπίτι | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Τους πουλούσαν γλάστρες και ταυτόχρονα τους «ξάφριζαν» το σπίτι

Δημοσίευση: 5:01 μ.μ. | 5/2/18

Ηλικιωμένο ζευγάρι έπεσε θύμα κλεφτών που τους παραπλάνησαν

Θύμα κλεφτών έπεσε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στη Λαμία, που έκανε το λάθος να έχει συναλλαγή μαζί τους, αφού -μεταξύ άλλων- πουλούσαν και γλάστρες.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Δευτέρας (05/02), στην οδό Ιουστινιανού στη νότια Λαμία, όταν το ζευγάρι θέλησε να ψωνίσει γλάστρες από διερχόμενους πραματευτές Ρομά.

Οι δράστες είχαν τα προϊόντα τους σε ένα λευκό βαν και σταμάτησαν για να πουλήσουν στους δύο ηλικιωμένους. Το σχέδιο τους ήταν απλό, καθώς ο ένας εξ αυτών απασχόλησε το ζευγάρι με την τακτοποίηση των λουλουδιών στις γλάστρες και ο άλλος βρήκε το χρόνο να «τρυπώσει» στο σπίτι και να κλέψει το ποσό των 3.000 ευρώ κατά δήλωση των θυμάτων του.

Όταν συνειδητοποίησαν τι τους είχε συμβεί, οι δύο δράστες είχαν εξαφανιστεί και η Αστυνομία που ειδοποιήθηκε στη συνέχεια, ξεκίνησε αναζητήσεις.

Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που ηλικιωμένοι πέφτουν θύμα «εμπόρων». Μέσα στα Χριστούγεννα, αλλά και στις 16 Ιανουαρίου, πλανόδιοι πωλητές φρούτων Ρομά «χτύπησαν» αντίστοιχα σε Καμένα Βούρλα και Μοσχοχώρι, ενώ τον περασμένο Αύγουστο ένας ηλικιωμένος στο Περιβόλι, πλήρωσε τα χαλιά που πήρε για… μπουχάρα.


Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών