Τσακαλώτος από Ηράκλειο: Βελτιώνεται η οικονομία αλλά δεν το έχει αντιληφθεί ο πολίτης (φωτο) | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Τσακαλώτος από Ηράκλειο: Βελτιώνεται η οικονομία αλλά δεν το έχει αντιληφθεί ο πολίτης (φωτο)

Δημοσίευση: 1:56 μ.μ. | 23/2/18

Συνάντηση με το δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό για την ανάπτυξη του Ηρακλείου είχε ο υπουργός Οικονομίας, Ευκλείδης Τσακαλώτος

Ο κ. Τσακαλώτος έφτασε στο δημαρχείο συνοδευόμενος από τους βουλευτές Σ. Βαρδάκη και Ν. Ηγουμενίδη και γραμματέα ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Γ. Παυλιδάκη.

O ίδιος ζήτησε ενημέρωση για την ανάπτυξη του νομού Ηρακλείου και ρώτησε αν υπάρχει αύξηση των οικοδομικών αδειών στην πόλη του Ηρακλείου.

Όπως είπε χαρακτηριστικά γίνονται κάποια πράγματα και υπάρχει βελτίωση στην οικονομία αλλά ακόμα δεν το έχει αντιληφθεί ο πολίτης!

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη

Παράλληλα, ο κ. Τσακαλώτος συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη.

«Πως πάμε; » ,ρώτησε χαρακτηριστικά ο κ. Τσακαλώτος τον Περιφερειάρχη για να πάρει την απάντηση: «Στεκόμαστε καλά, χρειαζόμαστε περισσότερη αποκέντρωση, θέλουμε βοήθεια γι αυτό.»

Ο κ. Αρναουτάκης αναφέρθηκε ακόμα και στην καθυστέρηση της δημοπράτησης των έργων.

Ο κ. Τσακαλώτος θα είναι ο μοναδικός ομιλητής στην εκδήλωση με θέμα «Έξοδος και Ανάπτυξη με την κοινωνία σύμμαχο» που διοργανώνουν τα τρία Επιμελητήρια της Ανατολικής Κρήτης (Εμπορικό, Οικονομικό και Τεχνικό) στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα «Μίνως» του ξενοδοχείου Aquila Atlantis.πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών