Τσιάρας: Η κυβέρνηση έχει χάσει το ηθικό πλεονέκτημα | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Τσιάρας: Η κυβέρνηση έχει χάσει το ηθικό πλεονέκτημα

Δημοσίευση: 12:45 μ.μ. | 28/2/18

Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ επεσήμανε σε δηλώσεις του ότι ο πρωθυπουργός καταδεικνύει ενόχους για την υπόθεση Novartis σε μια στιγμή που ο ίδιος βρίσκεται σε δύσκολη θέση

«Είναι η γνωστή επικοινωνιακή τακτική στην οποία έχει επενδύσει ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση. Στη μία περίπτωση μιλάμε για κάτι αποδεδειγμένο, ενώ στην άλλη περίπτωση έχουμε τη μαρτυρία τριών υποτίθεται “κρυμμένων” μαρτύρων, οι οποίοι μπορούν να κατονομάζουν οποιονδήποτε» δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τσιάρας, απαντώντας για τη σύγκριση που γίνεται μεταξύ της στάσης της κυβέρνησης για την υπόθεση με το επίδομα ενοικίου και τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το σκάνδαλο Novartis.

Πρόσθεσε ότι «αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει ανάγκη ο κ. Τσίπρας να καταδείξει ενόχους σε μια στιγμή που ο ίδιος είναι σε δύσκολη θέση, χάνοντας το ηθικό πλεονέκτημα για το οποίο μας μιλούσε εδώ και πάρα πολλά χρόνια».

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση έχει πρόβλημα λόγω της αποτυχίας στα εθνικά θέματα, «η οικονομία δεν παίρνει μπρος» και η πολιτική που ακολουθείται είναι πολύ μακριά σε σχέση με αυτά που έχει υποσχεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στους Έλληνες πολίτες.

πηγή

Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση Novartis

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών