Τζανακόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης να απαντήσει αν κατηγορεί δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Τζανακόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης να απαντήσει αν κατηγορεί δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς

Δημοσίευση: 4:33 μ.μ. | 9/2/18

Ο κ. Μητσοτάκης να απαντήσει ευθέως αν κατηγορεί δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς ότι έχουν δημιουργήσει σκευωρία, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών για τη υπόθεση Novartis

Απαντώντας στις αιτιάσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε γελοία όσα λέγονται, τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός είναι ηγέτης διεθνούς κύρους, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι πλανητάρχης. «Δεν έχει μαγικές ιδιότητες, ώστε να στήσει μία τέτοια σκευωρία» με FBI, μάρτυρες και με το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε ότι οι αστυνομικές έρευνες επεκτείνονται σε περισσότερες από είκοσι χώρες και ζήτησε από τον πρόεδρο της ΝΔ «να απαντήσει αν κατηγορεί δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς ότι ενεργούν βάσει εντολών της κυβέρνησης», προσθέτοντας ότι κάτι τέτοιο αποτελεί προσβολή προς τον θεσμό της Δικαιοσύνης. Είπε δε, ότι σε αυτή την περίπτωση ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρέπει να ονοματίσει τους δικαστικούς λειτουργούς που έχουν δημιουργήσει τη σκευωρία και παράλληλα, εξέφρασε την άποψη ότι και οι δικαστικοί λειτουργοί θα πρέπει να τοποθετηθούν επ΄αυτού.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών