Βλάχος: Δεν μπορεί να κατηγορείται ένας πρωθυπουργός επειδή κάποιος είδε ένα σκούρο αμάξι στο Μαξίμου | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Βλάχος: Δεν μπορεί να κατηγορείται ένας πρωθυπουργός επειδή κάποιος είδε ένα σκούρο αμάξι στο Μαξίμου

Δημοσίευση: 1:45 μ.μ. | 7/2/18

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για την υπόθεση Novartis και σημείωσε ότι οι συγκεκριμένες μαρτυρίες δεν τεκμηριώνουν κάτι συγκεκριμένο προς το παρόν

"Όποιο λόγο και να έχεις μόνο και μόνο που περιμένεις από μέρα σε μέρα και από ώρα σε ώρα να ανακοινωθεί η δικογραφία, δεν πας, προστατεύεις τον εαυτό σου και τη διαδικασία, αλλιώς μπερδεύεις τη δικαστική με την εκτελεστική εξουσία, και όταν εμπλέκονται οι εξουσίες τότε αρχίζει η απέραντη αμφισβήτηση όλων των πολιτών” δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Βλάχος, αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, την παραμονή της αποκάλυψης του σκανδάλου Novartis, βρισκόταν στην εισαγγελία.

Επιπροσθέτως, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε αμηχανία και υποστήριξε πως οι καταθέσεις των μαρτύρων δεν βασίζονται σε αποδεικτικά στοιχεία, αλλά σε ανώνυμες μαρτυρικές καταθέσεις.

Πρόσθεσε ότι οι μαρτυρίες που κατατέθηκαν, αν ευσταθούν “χαλάλι και οι προστασίες μαρτύρων και όλα”, όμως επανέλαβε ότι οι συγκεκριμένες δεν τεκμηριώνουν κάτι συγκεκριμένο, προς το παρόν, καθώς δεν μπορεί να κατηγορηθεί ένας πρώην πρωθυπουργός επειδή “κάποιος είπε ότι ένα σκούρο αμάξι πήγε στο Μαξίμου, είναι πολύ γενικά και αόριστα αυτά που ξέρουμε μέχρι σήμερα και με αυτά δεν μπορείς να στοιχειοθετείς κατηγορίες εναντίον του οποιουδήποτε πολίτη. (...) Φεύγουμε από την προστασία μάρτυρα και πάμε στην κουκούλα. Φοράμε την κουκούλα και ρίχνουμε στην τύχη”;

“Δεν είπαμε να μην διερευνηθεί η υπόθεση, δεν είπαμε να μην καταλογιστούν οι ευθύνες, εφ' όσον υπάρχουν, στον οποιονδήποτε, όσο ψηλά και αν είναι. Σε αυτό είμαστε ξεκάθαροι” σημείωσε ο κ. Βλάχος, εν κατακλείδι.

πηγή

Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση Novartis

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών