Βουλή: Για ακάλυπτες επιταγές προσήχθη συνεπώνυμος ανώτατου στελέχους της ΝΔ | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Βουλή: Για ακάλυπτες επιταγές προσήχθη συνεπώνυμος ανώτατου στελέχους της ΝΔ

Δημοσίευση: 3:24 μ.μ. | 16/2/18

Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης εις βάρος του. Είχε πάρει άδεια εισόδου από βουλευτή της ΝΔ. Σύμφωνα με πληροφορίες εργάζεται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Στο αστυνομικό τμήμα του Συντάγματος αντί για τα γραφεία της ΝΔ βρέθηκε χθες συνεπώνυμος ανώτατου στελέχους της αξιωματικής αντιπολίτευσης που επιχείρησε χθες να επισκεφτεί τα γραφεία της ΝΔ αλλά τελικά διαπιστώθηκε ότι εις βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για υπόθεση ακάλυπτων επιταγών.

Ο επισκέπτης που είχε λάβει άδεια εισόδου στα γραφεία της ΝΔ από βουλευτή του κόμματος, επιχείρησε να περάσει χθες τον τυπικό έλεγχο αλλά εκεί χτύπησε καμπανάκι καθώς στα αρχεία της αστυνομίας υπήρχε εντολή για ένταλμα σύλληψης εις βάρος του. Αμέσως η φρουρά της Βουλής ειδοποίησε την αστυνομία η οποία έστειλε περιπολικό το οποίο προσήγαγε τον επισκέπτη στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος.

Η ΝΔ ξεκαθαρίζει πάντως ότι δεν γνώριζε για το ένταλμα σύλληψης εις βάρος του επισκέπτη. Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες ο επισκέπτης εργάζεται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σημειώνεται, ότι η προσαγωγή του επισκέπτη της ΝΔ είναι η τέταρτη που γίνεται εδώ και λίγες ημέρες από τη στιγμή που τέθηκε σε λειτουργία στη Βουλή το ειδικό σύστημα της αστυνομίας για τον έλεγχο των επισκεπτών.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών