Χαλάει από αύριο ο καιρός | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Χαλάει από αύριο ο καιρός

Δημοσίευση: 1:16 μ.μ. | 23/2/18

Σε ποιες περιοχές θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει από αύριο Σάββατο 24 Φεβρουαρίου ο καιρός από τα νοτιοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες,
σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα επηρεάσουν:
  1. Κατά διαστήματα τα νησιά του Ιονίου (κυρίως τα νοτιότερα) και τη Δυτική Πελοπόννησο.
  2. Σταδιακά μέχρι και τις απογευματινές ώρες την υπόλοιπη Πελοπόννησο, τη Στερεά (περιλαμβανομένης της Αττικής), τις Κυκλάδες και την Κρήτη.
  3. Από το μεσημέρι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια και σταδιακά τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Τις παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και σταδιακά και σε ημιορεινές περιοχές κυρίως της κεντρικής χώρας (πάνω από τα 800 μέτρα).

Κακοκαιρία προβλέπεται από το βράδυ της Κυριακής και από τα βορειοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα επηρεάσουν:
  1. Την Κυριακή τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο.
  2. Τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου εκτός από τις προαναφερθείσες περιοχές βαθμιαία όλη την υπόλοιπη χώρα. Τα φαινόμενα τα οποία θα είναι ιδιαίτερα έντονα από τις απογευματινές ώρες και από τα δυτικά σταδιακά θα εξασθενήσουν.
Τις πυκνές χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινά καθώς και σε περιοχές:
  1. Την Κυριακή της Ηπείρου, της Δυτικής και κεντρικής Στερεάς (πάνω από τα 700 μέτρα), της Θεσσαλίας (πάνω από τα 500 μέτρα) και της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας (πάνω από τα 300 μέτρα).
  2. Τη Δευτέρα και την Τρίτη της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και βαθμιαία της Θράκης (με ενδεικτικό υψόμετρο τα 200 μέτρα), της Δυτικής και Κεντρικής Στερεάς (με ενδεικτικό υψόμετρο τα 400-600 μέτρα)
Περισσότερα νέα για τον καιρό στο weather.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών