Υπέρ Μίκη Θεοδωράκη η Ζαρούλια της Χρυσής Αυγής | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Υπέρ Μίκη Θεοδωράκη η Ζαρούλια της Χρυσής Αυγής

Δημοσίευση: 2:45 μ.μ. | 8/2/18

Η σύζυγος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής προσυπέγραψε στη Βουλή την έκφραση «εθνομηδενιστές» του Θεοδωράκη και εξαπέλυσε χυδαίες ύβρεις κατά της κυβέρνησης για τη διαπραγμάτευση με την πΓΔΜ

Ρόλο υπερασπιστή του Μίκη Θεοδωράκη ανέλαβε, μετά τον Ηλία Κασιδιάρη, και η Ελένη Ζαρούλια της Χρυσής Αυγής προσυπογράφοντας μάλιστα στη Βουλή τον χαρακτηρισμό «εθνομηδενιστές», μεταξύ νέων χυδαίων επιθέσεων.

Η βουλευτής της Χρυσής Αυγής και σύζυγος του αρχηγού των Χρυσαυγιτών, Νίκου Μιχαλολιάκου, αναπαρήγαγε τη φράση «εθνομηδενιστές» που εξαπέλυσε συλλήβδην κατά της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ ο Μίκης Θεοδωράκης. Μάλιστα, ανέλαβε και ρόλο υπερασπιστή του μουσικοσυνθέτη εν μέσω ύβρεων και διχαστικού λόγου. «Ο Μίκης Θεοδωράκης όσο εξυπηρετούσε τις μαρξιστικές τους ιδεοληψίες ήταν καλός. Τώρα ξαφνικά έγινε κόκκινο πανί και πέσανε να τον φάνε επειδή παραμέρισε το κομματικό συμφέρον και έβαλε πάνω από όλα την πατρίδα ως οφείλουν όλοι οι Έλληνες να κάνουν» είπε η βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Η Ελένη Ζαρούλια συνέχισε, μάλιστα, σε ένα κρεσέντο ύβρεων κατά της κυβέρνησης και όσων επιθυμούν διαπραγμάτευση με βάση τη σύνθετη ονομασία. «Η πατρίδα μας εξουσιάζεται από ένα ανθελληνικό μόρφωμα απάτριδων αμετανόητων μπολσεβίκων το οποίο εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα» είπε και χαρακτήρισε την κυβέρνηση «ένα καθεστώς άθεων, απάτριδων και συνονθύλευμα αριστεριστών».

Μιχάλης Χατζηκωνσταντίνου

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών