ΑΝΕΛ: Να μην εκμεταλλεύεται τα εθνικά θέματα ο Στ. Θεοδωράκης | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

ΑΝΕΛ: Να μην εκμεταλλεύεται τα εθνικά θέματα ο Στ. Θεοδωράκης

Δημοσίευση: 7:14 μ.μ. | 10/3/18

Η επίσκεψη του Σταύρου Θεοδωράκη στο Μέγαρο Μαξίμου πως προβληματίζει τους Ανεξάρτητους Έλληνες - Η ανακοίνωση της Μ. Παπαδοπούλου

Tην επικείμενη συνάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου, καλώντας τον πρώτο να μην εκμεταλλεύεται ευαίσθητα εθνικά θέματα. 

«Ενόψει της επικείμενης συνάντησής του με τον πρωθυπουργό, καλωσορίζουμε τον Σταύρο Θεοδωράκη στις θέσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ειδικά στην πρόταση του προέδρου μας, Πάνου Καμμένου για σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας», αναφέρει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου. «Ο κ. Καμμένος από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του Κινήματός μας είχε προτείνει τη δημιουργία υπό τον πρωθυπουργό Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας για τον σχεδιασμό Εθνικής στρατηγικής και τη διαχείριση κρίσεων» τονίζει.

«Θα ήταν προς το συμφέρον της πατρίδας μας ο Σταύρος Θεοδωράκης να μην εκμεταλλεύεται τα ευαίσθητα εθνικά θέματα για την εξυπηρέτηση μικροκομματικών και ιδιοτελών σκοπιμοτήτων» καταλήγει η κ.Παπαδοπούλου.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών