Αποδοκιμάστηκε ο Λεβέντης στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής γιατί έβρισε το ΠΑΣΟΚ (βίντεο) | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Αποδοκιμάστηκε ο Λεβέντης στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής γιατί έβρισε το ΠΑΣΟΚ (βίντεο)

Δημοσίευση: 9:34 μ.μ. | 16/3/18

Επίθεση συλλήβδην στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και ονομαστικά σε Γ.Παπανδρεου, Σημίτη, Φ. Γεννηματά εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, εισπράττοντας γιουχαΐσματα - "Σας έφερε κοντά στο ΠΑΣΟΚ η εξουσία" είπε στους συνέδρους

Έντονες αποδοκιμασίες εισέπραξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής καθώς επιτέθηκε συλλήβδην στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και προσωπικά σε Γιώργο Παπανδρέου, Κώστα Σημίτη και Φώφη Γεννηματά.

"Πολλοί από εσάς το 1974 δεν ψήφισαν ΠΑΣΟΚ. Σας έφερε μετά κοντά στο ΠΑΣΟΚ η εξουσία", είπε ξεκινώντας την ομιλία του, αφήνοντας άναυδο το ΣΕΦ.

Διαχώρισε πάντως τον αείμνηστο Γιωργο Γεννηματά. "Ο Γεννηματάς ήταν ένας από τους τίμιους ανθρώπους δεν είχε σχέση με σκάνδαλα και ήταν ατύχημα και για το ΠΑΣΟΚ ότι έφυγε νωρίς", τόνισε.

Συνέχισε λέγοντας ότι: "Κάθεται μπροστά μου ο πρωθυπουργός που έβαλε τη χώρα στο μνημόνιο ο Γιώργος Παπανδρέου", εισπράττοντας γιουχάισμα από τους συνέδρους. "Ελπίζω να μη θέλετε ομιλία σαν του Καραθανασοπουλου ή του Μητσοτάκη" απάντησε προκλητικά.

Κατηγόρησε και τον κ.Σημιτη "εβαλε τη χώρα στο ευρώ αλλά δεν έκανε μεταρρυθμίσεις". Δήλωσε επίσης ότι: "Μας χωρίζει η απλή αναλογική με το ΠΑΣΟΚ που έλεγε για μπόνους". Επιτέθηκε όμως και στην επικεφαλής του Κινήματος λέγοντας: "Ο λόγος της Γεννηματά ενείχε συνθήματα λες κι έπασχε για χειροκρότημα" και εισπράττοντας νέες αποδοκιμασίες.

"Συγνώμη δημοκρατία και λαϊκή συμμετοχή, αυτά ήταν συνθήματα του Ανδρέα, το ΠΑΣΟΚ κυβέρνησε 40 χρόνια κι ακόμη δεν έχουν γίνει πράξη" είπε και στο νέο γιουχάισμα απαντήσετε: "Δεν ήρθα εγώ να με χειροκροτήσετε".

Αναφέρθηκε επίσης στα δάνεια του ΠΑΣΟΚ: " Άκουσα τις προάλλες όλη η Ελλάδα δανειζόταν δανειζόταν και το ΠΑΣΟΚ. Δεν είναι δυνατόν να λέγονται αυτά." Είπε επίσης ότι: "Εάν είχαμε εισαγγελικό λειτουργό από παλιότερα θα είχαμε γλύτωσε από Τσοχατζόπουλους, Παπαγεωργόπουλοθς και από άλλους που έχουν αμαρτήματα αλλά δεν έχουν μπει μέσα" προκαλώντας ακομη πιο έντονες αντιδράσεις με αποτέλεσμα να διακόψει την ομιλία του.

"Διακόπτω, εγώ τιμώ το συνέδριο σας και ήρθα γιατί η Ένωση Κεντρώων με τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ είμαστε συγγενείς" είπε προκαλώντας αυτή τη φορά γέλια. "Αν όπως πιστεύει η Γεννηματά ανεβείτε καλώς, αλλά το ανέβασμα χρειάζεται κριτική και όχι συνθήματα" κατέληξε ενοχλημένος ο κ.Λεβεντης.

Ο πρόεδρος της οργανωτικής του συνεδρίου κ. Κουτσουκος του απάντησε " είμαστε φιλόξενο κόμμα αλλά δεν δεχόμαστε τέτοια συμπεριφορά".

Δείτε τη στιγμή που ο Βασίλης Λεβέντης εγκαταλείπει το βήμα της Βουλής:πηγή

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του Βασίλη Λεβέντη


Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών