Αποφυλακίστηκε ο διαβόητος ληστής Κώστας Σαμαράς ή «Πεταλούδας» (βίντεο) | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Αποφυλακίστηκε ο διαβόητος ληστής Κώστας Σαμαράς ή «Πεταλούδας» (βίντεο)

Δημοσίευση: 9:04 μ.μ. | 21/3/18

Ο «μετρ των αποδράσεων» είχε καταδικαστεί κυρίως για ληστείες σε τράπεζες

Εκτός φυλακής μετά από 30 χρόνια βρίσκεται πλέον ο Κώστας Σαμαράς, ή αλλιώς ο Έλληνας «Πεταλούδας» όπως έμεινε γνωστός. Τα 30 αυτά χρόνια τα είχε εκτίσει ωστόσο με κάποια μικρά
«διαλείμματα» αφού είχε καταφέρει να αποδράσει συνολικά πέντε φορές, ενώ ισάριθμες προσπάθησε ανεπιτυχώς.

Όπως μετέδωσε σε ρεπορτάζ της η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», στο Star, κατά την έξοδό του από τις φυλακές της Χαλκίδας, στην αποφυλάκισή του, ήταν παρούσα η σύζυγός του, Όλγα, με την οποία παντρεύτηκε μέσα στις φυλακές το 2015, καθώς και φίλοι του.

Ο ίδιος δήλωσε στην κάμερα: «Πολλές φορές η ελευθερία είναι στο μυαλό. Έχει τύχει να αισθάνομαι στην κορυφή ενός βουνού και να αισθάνομαι αδιέξοδο. Άλλες φορές, έχει τύχει να είμαι μέσα σε ένα κελί και να αισθάνομαι ελεύθερος».

Ο «Πεταλούδας» είχε καταδικαστεί για ληστείες, κλοπές και άλλα αδικήματα και η τελευταία φορά που είχε αποδράσει και ξανασυλληφθεί ήταν το 2012, όταν βρέθηκε σε πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου, με εκρηκτικά «μαϊμού» στο Μοσχάτο.

Ο Κώστας Σαμαράς είχε γίνει γνωστός κυρίως για ληστείες τραπεζών σε κωμοπόλεις, κυρίως με τη βοήθεια των συνεργατών του, των αδερφών Παλαιοκώστα.

Το ρεπορτάζ στο 1:14:00 του παρακάτω βίντεο...


Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών