Διακοπή κυκλοφορίας σήμερα στην Ιόνια Οδό | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Διακοπή κυκλοφορίας σήμερα στην Ιόνια Οδό

Δημοσίευση: 10:12 π.μ. | 14/3/18

Πού δεν θα πληρώνουν διόδια οι οδηγοί

Για μία ώρα, από τις 12:00, θα ισχύσει σήμερα η διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα της Ιόνιας Οδού, από τον ανισόπεδο κόμβο Γαβρολίμνης έως τον ανισόπεδο κόμβο Μεσολογγίου,
προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες μεταφοράς καλωδίου από τον ΔΕΔΔΗΕ. Ταυτόχρονα θα υπάρξει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του ημικόμβου και του ΣΕΑ Ευηνοχωρίου με κατεύθυνση προς Αντίρριο.

Κατά τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα βγαίνουν από τον αυτοκινητόδρομο στον ανισόπεδο κόμβο Γαβρολίμνης και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού θα επιστρέφουν στην Ιόνια Οδό, από τον ανισόπεδο κόμβο Μεσολογγίου.

Αντίθετα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο θα βγαίνουν από την Ιόνια Οδό στον ανισόπεδο κόμβο Μεσολογγίου και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού, θα επιστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο από τον ανισόπεδο κόμβο Γαβρολίμνης.

Σύμφωνα με την «Νέα Οδό» κατά τη διάρκεια των ρυθμίσεων δεν θα πληρώνονται διόδια στον πλευρικό σταθμό διοδίων Γαβρολίμνης, καθώς και στον μετωπικό σταθμό διοδίων Κλόκοβας.

Τέλος, στον πλευρικό σταθμό διοδίων Μεσολογγίου, με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εισπράττονται κανονικά διόδια, χρεώνοντας πλήρως αναλογικά το τμήμα Μεσολόγγι - Κεφαλόβρυσο, στο οποίο θα εισέρχονται και θα διανύουν οι οδηγοί.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών