Ειδική συνεδρίαση στη Βουλή για το ποδόσφαιρο προτείνει ο Μαυρωτάς | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Ειδική συνεδρίαση στη Βουλή για το ποδόσφαιρο προτείνει ο Μαυρωτάς

Δημοσίευση: 5:36 μ.μ. | 12/3/18

Ο βουλευτής του Ποταμιού απέστειλε σχετική επιστολή στον Πρόεδρο της κοινοβουλευτικής επιτροπής Μορφωτικών προτέινοντας συζήτηση με θέμα την επάρκεια του νομοθετικού πλαισίου για την αθλητική βία

Πρωτοβουλία για να συζητηθεί στη Βουλή το ζήτημα της βίας στο ποδόσφαιρο καθώς και το νομικό πλαίσιο αντιμετώπισής της ανέλαβε ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς μετά την απόφαση διακοπής του πρωταθλήματος.

Σε επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων Δ. Σεβαστάκη ο κ. Μαυρωτάς καταγγέλλει τα τελευταία "ζοφερά γεγονότα" στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Superleague τα οποία οδήγησαν την κυβέρνηση μέσω του αρμόδιου Υφυπουργού Αθλητισμού στην επ’ αόριστον διακοπή του.

Προτείνει μάλιστα να διεξαχθεί μια έκτακτη, ειδική συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων με θέμα την επάρκεια ή μη της νομοθεσίας σε σχέση με τα φαινόμενα βίας στον ελληνικό αθλητισμό και ειδικά στον επαγγελματικό αθλητισμό και εν προκειμένω στο ποδόσφαιρο.

Ζητεί επίσης να παραστεί στη συνεδρίαση ο υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης καθώς και εκπρόσωποι όλων των εμπλεκόμενων φορέων (Superleague, Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας, Ελληνική Αστυνομία, Αθλητικός Εισαγγελέας κ.α.).

Μιχάλης Χατζηκωνσταντίνου

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών