Έκλεψαν το αναπηρικό καρότσι από ασθενή μέσα στο νοσοκομείο | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Έκλεψαν το αναπηρικό καρότσι από ασθενή μέσα στο νοσοκομείο

Δημοσίευση: 1:29 μ.μ. | 14/3/18

Ένα απίστευτο περιστατικό στο Ηράκλειο Κρήτης

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγο καιρό μέσα σε χώρο, ενός εκ των δύο μεγάλων νοσοκομείων του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει συγγενής μιας καρκινοπαθούς, η οποία είχε κινητικά προβλήματα, άγνωστος πήρε το αναπηρικό καρότσι, πριν το αντιληφθεί κανείς.

«Αν και έγραφε και ονοματεπώνυμο πάνω, αυτό δεν εμπόδισε το δράστη να το πάρει», αναφέρει ο πολίτης στο ekriti.gr. Όπως σημειώνει η ίδια, το συμβάν έγινε στις 24 Γενάρη. Ήρθε στην επικαιρότητα αυτές τις μέρες, καθώς έχει παραστεί η ανάγκη για να βρεθεί ένα αναπηρικό καρότσι για έναν άλλο πολίτη που είναι ΑμΕΑ και έχει κινητικά προβλήματα.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως κάποιοι ασυνείδητοι, εκμεταλλεύονται τους χώρους των νοσοκομείων και την παρουσία ασθενών και των συνοδών τους και κλέβουν κυριολεκτικά ό,τι μπορούν, παρά την προσπάθεια που καταβάλλεται από το προσωπικό ασφαλείας και τη διοίκηση των νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

Δυστυχώς, σημειώνει το δημοσίευμα, δεν λείπουν κατά καιρούς οι κλοπές τσαντών και άλλων αντικειμένων ή ακόμη και οι διαρρήξεις σταθμευμένων αυτοκινήτων, στους εξωτερικούς χώρους των νοσοκομείων.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών