Έλουσαν με οινόπνευμα 81χρονη γυναίκα και απειλούσαν να την κάψουν για 50 ευρώ | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Έλουσαν με οινόπνευμα 81χρονη γυναίκα και απειλούσαν να την κάψουν για 50 ευρώ

Δημοσίευση: 5:19 μ.μ. | 5/3/18

Εφιαλτικές στιγμές για μια ηλικιωμένη γυναίκα μέσα στο σπίτι της


Στιγμές τρόμου έζησε μια ηλικιωμένη γυναίκα στα χέρια ληστών... Ο εφιάλτης της 81χρονης γυναίκας ξεκίνησε στις 22:30, χθες βράδυ, όταν οι δράστες μπούκαραν στο σπίτι της, στο Κόμμα Λαμίας.

Εκείνη την ώρα η 81χρονη είχε ξαπλώσει, όταν είδε ξαφνικά τους ληστές πάνω από το κεφάλι της να την απειλούν με ένα κουζινομάχαιρο, που είχαν πάρει από την κουζίνα του σπιτιού.

Οι δυο δράστες, που μιλούσαν σπαστά Ελληνικά, έδεσαν τη γιαγιά με ένα καλώδιο σε μια πολυθρόνα και τη ρωτούσαν επίμονα που έχει τα χρήματα.

Όταν η 81χρονη τους είπε ότι δεν έχει χρήματα στο σπίτι, παρά μόνο 50 ευρώ, τότε οι αδίστακτοι ληστές την έλουσαν με οινόπνευμα και απειλούσαν να την κάψουν. «Πες που είναι τα λεφτά γιατί θα σε κάψουμε ζωντανή», έλεγαν και ξανάλεγαν στη γιαγιά, η οποία ωστόσο επέμενε ότι δεν υπήρχαν άλλα χρήματα στο σπίτι.

Αφού έκαναν άνω - κάτω το σπίτι και δεν βρήκαν άλλα χρήματα, οι ληστές πήραν τελικά τα 50€, έκοψαν το καλώδιο τηλεφώνου και εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι, αφήνοντας τη γιαγιά δεμένη με το καλώδιο στην πολυθρόνα.

Δυο ώρες αργότερα η ηλικιωμένη γυναίκα κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει έναν γείτονα, ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία. Αμέσως υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό των δραστών, χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού οι αδίστακτοι κακοποιοί είχαν αρκετό χρόνο στη διάθεση τους για να εξαφανιστούν.

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών