Επιμένει η ΧΑ σε γραμμή Ερντογάν - Η επιτροπή εξωτερικών ζητά παρέμβαση Βούτση για Κασιδιάρη | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Επιμένει η ΧΑ σε γραμμή Ερντογάν - Η επιτροπή εξωτερικών ζητά παρέμβαση Βούτση για Κασιδιάρη

Δημοσίευση: 2:40 μ.μ. | 7/3/18

Ο Π. Ηλιόπουλος αποκάλεσε "Τούρκο πράκτορα" μειονοτικό βουλευτή στην Ολομέλεια. Απόφαση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας για λήψη μέτρων κατά του Κασιδιάρη που προκάλεσε χθες ανάλογο επεισόδιο

Την ακραία γραμμή των τουρκικών προκλήσεων συνεχίζει να αναπαράγει στην ελληνική Βουλή η Χρυσή Αυγή καθώς πριν από λίγο ο χρυσαυγίτης Π. Ηλιόπουλος αποκάλεσε «τούρκο πράκτορα» μειονοτικό βουλευτή.

Η επίθεση του Ηλιόπουλου έρχεται μόλις μία ημέρα μετά το επεισόδιο που προκάλεσε ο Ηλίας Κασιδιάρης στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας όταν αποκάλεσε «τούρκο» τον μειονοτικό βουλευτή Μουσταφά Μουσταφά. «Λες ό,τι λένε και οι Τούρκοι» του απάντησε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.

Η Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής αποφάσισε μάλιστα σήμερα να ζητήσει μέτρα κατά του Ηλία Κασιδιάρη από τον Πρόεδρο της Βουλής. Την απόφαση ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας, Κώστας Δουζίνας ο οποίος χαρακτήρισε «αήθη» τη συμπεριφορά του Κασιδιάρη κατά του μειονοτικού βουλευτή. Μάλιστα ο κ. Δουζίνας επισήμανε ότι πρόκειται για την τέταρτη φορά που ο Ηλίας Κασιδιάρης προκαλεί επεισόδιο στην επιτροπή με προκλητικές επιθέσεις και ύβρεις κατά υπουργών και βουλευτών. Ο κ. Δουζίνας τόνισε επίσης ότι τα πρακτικά από τη χθεσινή συνεδρίαση θα διαβιβαστούν στον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, για τα περαιτέρω.

Φωτό: Sooc, Μιχάλης Χατζηκωνσταντίνου

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών