Καλοδεχούμενος ο διάλογος μεταξύ προοδευτικών δυνάμεων, δήλωσε ο Ραγκούσης | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Καλοδεχούμενος ο διάλογος μεταξύ προοδευτικών δυνάμεων, δήλωσε ο Ραγκούσης

Δημοσίευση: 3:27 μ.μ. | 7/3/18

Καλοδεχούμενες χαρακτήρισε τις προσπάθειες διαλόγου μεταξύ των προοδευτικών δυνάμεων της Σοσιαλδημοκρατίας, της Αριστεράς και της Οικολογίας στην Ελλάδα, ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Ευρωπαϊκό Προοδευτικό Φόρουμ ο πρώην υπουργός σημείωσε ότι αυτός ο διάλογος θα πρέπει να γίνει στη βάση αρχών και αξιών.

Μιλώντας για την υπόθεση της Novartis υποστήριξε ότι «συνδέεται με την ανάγκη συλλογικής αυτογνωσίας μας, αλλά και πολιτικής αυτοκριτικής διότι αποδεικνύει ότι σκάνδαλα και σπατάλες χρεοκόπησαν την Ελλάδα».

Όπως πρόσθεσε, υπάρχει μία κρίσιμη αναμέτρηση σε εξέλιξη για το αν θα «επικρατήσει το μέτωπο της διαπλοκής και της συγκάλυψης που εκπροσωπεί την παρασιτική Ελλάδα ή θα επικρατήσει η ευρεία παράταξη του καθαρού και προοδευτικού πολιτικού συστήματος, που εκπροσωπεί το κράτους δικαίου καθώς και τους Έλληνες που παράγουν και δημιουργούν».

Ο πρώην υπουργός επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι «η ακροδεξιά μετακίνηση του κ. Μητσοτάκη στο θέμα της FYROM τον έφερε ξανά μαζί και δίπλα με όλες τις ακροδεξιές παραλλαγές του συντηρητικού χώρου, όπως οι ΑΝΕΛ του Π. Καμμένου». «Η ανευθυνότητα του κ. Μητσοτάκη είναι εθνικά επικίνδυνη» συμπλήρωσε.

Τέλος, αναφερόμενος στα σοσιαλδημοκρατικά κόμματα, ο κ. Ραγκούσης επισήμανε ότι έχουν χάσει την εμπιστοσύνη των πολιτών, έχουν κρίση ταυτότητας και δεν μπορούν να κερδίσουν εκλογές εξαιτίας της συντηρητικής στροφής τους και τις συγκυβερνήσεις με τη δεξιά, που «αλλοίωσαν τον χαρακτήρα των σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων».

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών