Καρατζαφέρης κατά Άδωνη: «Έδινες εκατομμυριάκια εκεί που γινόσουνα πρωτοσέλιδο» (video) | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Καρατζαφέρης κατά Άδωνη: «Έδινες εκατομμυριάκια εκεί που γινόσουνα πρωτοσέλιδο» (video)

Δημοσίευση: 12:12 μ.μ. | 22/3/18

“Καρφιά” κατά του άλλοτε συντρόφου του Άδωνη Γεωργιάδη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, αναφορικά με την υπόθεση της “μαύρης τρύπας” στο ΚΕΕΛΠΝΟ, μετά και τις χθεσινές αποκαλύψεις του Παύλου Πολάκη

“Τώρα είναι η συζήτηση για το ΚΕΕΛΠΝΟ. Και βγαίνει διαφήμιση. Εκατομμύρια. Πολλά εκατομμύρια. Πού; Δεν πήγε σε τσέπη, δε με ενδιαφέρει αν πήγε στην τσέπη του τάδε ή του τάδε”, ανέφερε ο Γ. Καρατζαφέρης, προσθέτοντας: “Όταν όμως κύριε Άδωνη έδινες τα εκατομμυριάκια εκεί όπου γινόσουνα πρωτοσέλιδο, είναι ιστορία, και αυτά θα τα απολογηθείς και θα τα πληρώσεις. Όταν έβαζες για να βρίζουν κάποιους που σε βοήθησαν και να πληρώνεις, αυτό είναι θέμα”.

“Πώς δόθηκαν τα λεφτά; Εδώ έχει ο άλλος ένα site και ξαφνικά πάρε: χιλιάδες, όχι ένα και δύο, χιλιάδες ευρώ”, τόνισε ακόμα, και σχολίασε: “Οι καθημερινές εμφανίσεις σε ημέτερα κανάλια, εφημερίδες, ραδιόφωνα έχουν ένα κόστος. Δεν τα πλήρωσες εσύ όμως, τα πλήρωσε ο ελληνικός λαός. Αυτά λοιπόν θα βγουν στην επιφάνεια, θα βγει στην επιφάνεια η Novartis, γιατί έπαιζε παιχνίδι”.


Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών