ΝΔ: Σαλμάς, Δαβάκης και ο επόμενος διαγράφεται | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

ΝΔ: Σαλμάς, Δαβάκης και ο επόμενος διαγράφεται

Δημοσίευση: 9:46 π.μ. | 5/3/18

Προβληματισμός στη ΝΔ από τα συνεχή κρούσματα παραφωνιών και τα φάλτσα βουλευτών. Μόνη βουλευτής μέχρι στιγμής πάντως που έχει διαγραφεί από την κοινοβουλευτική ομάδα η Κατερίνα Παπακώστα εξαιτίας της κόντρας της με Άδωνι

Πυκνώνουν τα διάφορα κρούσματα παραφωνιών και απειθαρχίας για διαφορετικούς λόγους και με διαφορετικές αφορμές στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά το τελευταίο περιστατικό με το βουλευτή Λακωνίας Θανάση Δαβάκη να διαμηνύει –σύμφωνα με πληροφορίες- στους βουλευτές του μέσω του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας Κώστα Τσιάρα ότι το επόμενο φάλτσο από γαλάζιο βουλευτή θα σημάνει και κομματικές κυρώσεις.

Η περίπτωση του Θανάση Δαβάκη με τις ρατσιστικού περιεχομένου δηλώσεις του κατά τον Ρομά στους οποίους μάλιστα «απαγόρευσε» να τον ψηφίσουν, αν και εντελώς διαφορετική από του Μάριου Σαλμά που διαφοροποιήθηκε από τη γραμμή της ΝΔ στο σκάνδαλο της Novartis φαίνεται να είναι η σταγόνα που έχει ξεχειλίσει το ποτήρι, καθώς το τελευταίο διάστημα τα διάφορα βουλευτικά φάλτσα γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης από την κυβέρνηση και ανοίγουν ζητήματα εσωστρέφειας της κεντροδεξιάς παράταξης.

Είναι δε ενδεικτικό ότι και οι δύο προαναφερόμενοι φλέρταραν με τη διαγραφή τους που απεφεύχθη μέχρι νεωτέρας και πιο χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι και οι δύο υποχρεώθηκαν να κάνουν διευκρινιστικές δηλώσεις αφού πρώτα το Μοσχάτο τους άδειασε. Ακόμα πιο δηλωτικό της κατάστασης επίσης το γεγονός ότι από τις δηλώσεις ανασκευής που ακολούθησε τη στάση έκαστος βουλευτή καμία δεν φαίνεται να ικανοποίησε πλήρως το Μοσχάτο.

Μέχρι στιγμής πάντως η μόνη βουλευτής που έχει διαγραφεί από την κοινοβουλευτική ομάδα είναι η Κατερίνα Παπακώστα ύστερα από τις συνεχείς κόντρες της με τον Άδωνι Γεωργιάδη, ενώ η πιο πρόσφατη διαγραφή ενός στελέχους και όχι βουλευτή όπως αυτή του Ευάγγελου Αντώναρου έχει ως αφορμή πάλι την κόντρα του με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ.

Θοδωρής Λαπαναΐτης

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών