Κικίλιας: Προτεραιότητα η επιστροφή των δύο στρατιωτικών το ταχύτερο δυνατό | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Κικίλιας: Προτεραιότητα η επιστροφή των δύο στρατιωτικών το ταχύτερο δυνατό

Δημοσίευση: 10:34 π.μ. | 5/3/18

Την ελπίδα να έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες από την ελληνική Πολιτεία, εξέφρασε ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, σημειώνοντας πως πρέπει να υπάρξει "νηφαλιότητα, σοβαρότητα και μεγάλη προσοχή από όλες τις πλευρές"

«Πρώτη προτεραιότητα είναι για όλους μας η επιστροφή με ασφάλεια των δύο στρατιωτικών μας το ταχύτερο δυνατόν» δήλωσε ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε». Τόνισε ότι λίγη ώρα πριν από τη δίκη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Αδριανούπολη, πρέπει να υπάρχει από όλες τις πλευρές «νηφαλιότητα, σοβαρότητα και πολλή μεγάλη προσοχή στο συγκεκριμένο θέμα».

Ο κ. Κικίλιας εξέφρασε την ελπίδα να έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες από την ελληνική Πολιτεία. «Να βρίσκονται εκεί η Πρόξενός μας και ο Ακόλουθος Άμυνας της Πρεσβείας μας. Να έχει εξασφαλιστεί για τους στρατιωτικούς μας η καλύτερη νομική εκπροσώπηση. Να έχει γίνει παράσταση στο ΝΑΤΟ» ανάφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την επόμενη μέρα επισήμανε ότι προέχει «να πάνε όλα καλά, να επιστρέψουν τα παιδιά μας και μετά θα πρέπει συζητήσουμε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το συμβάν, την κλιμακούμενη επιθετικότητα των γειτόνων μας και τη δική μας στρατηγική».

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών