Κουβέλης: Θέλω να πιστεύω ότι το περιστατικό θα αξιολογηθεί από τις τουρκικές αρχές στις πραγματικές του διαστάσεις | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Κουβέλης: Θέλω να πιστεύω ότι το περιστατικό θα αξιολογηθεί από τις τουρκικές αρχές στις πραγματικές του διαστάσεις

Δημοσίευση: 1:06 μ.μ. | 4/3/18

Mιλώντας στην ΕΡΤ ο νέος αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, είπε ότι «εμείς ως δεν θέλουμε κλιμάκωση των εντάσεων»

«Πιστεύω και ελπίζω ότι οι τουρκικές δικαστικές Αρχές που έχουν επιληφθεί θα δουν το περιστατικό στις πραγματικές τους διαστάσεις», τόνισε.

Εξέφρασε την ελπίδα του ότι η Τουρκία θα αποφύγει οποιονδήποτε άλλο συμψηφισμό. «Θέλω να πιστεύω ότι θα αποφευχθεί οποιοσδήποτε άλλος συμψηφισμός από την Τουρκία».

«Εμείς ως χώρα είμαστε μια ειρηνική χώρα και δεν θέλουμε κλιμάκωση των εντάσεων», σημείωσε και πρόσθεσε «εμείς αυτό που κάνουμε είναι να έχουμε και έχουμε θωρακισμένη την Άμυνα μας».

Συνεργασία με Καμμένο

«Η συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο επιδιώκει να έχει ένα χρήσιμο αποτέλεσμα. Αλλά δεν έχει εκχωρήσει κανείς την πολιτική του ταυτότητα», τόνισε.

Αναφερόμενος στο Μακεδονικό, είπε: «Πρέπει να θυμίσω ότι η θέση μου για την αντιμετώπιση του Μακεδονικού δεν είναι σημερινή. Δεν διατύπωσα κανέναν καινούριο λόγο. Αυτά που λέω σήμερα, τα λέω χρόνια. Πρέπει να προωθηθεί και να επιλυθεί το θέμα. Από τη νέα μου θέση, διεκδικώ να έχω την άποψη που έχω και τώρα».

Τέλος παρείχε πλήρη κάλυψη στον Πάνο Καμμένο για την υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας, λέγοντας ότι: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι στην υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας».

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών