Ξανθός σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ: Δεν είμαστε όλοι το ίδιο | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Ξανθός σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ: Δεν είμαστε όλοι το ίδιο

Δημοσίευση: 5:34 μ.μ. | 8/3/18

Ο υπουργός Υγείας κατηγόρησε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ότι συγκάλυψαν το πάρτι στο χώρο της Υγείας και τώρα επιχειρούν να συμψηφίσουν τις ευθύνες τους για το σκάνδαλο της Novartis

Πρόχειρη επικοινωνιακή προσπάθεια της ΝΔ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για συμψηφισμό των ευθυνών τους στο χώρο του φαρμάκου μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου Novartis χαρακτήρισε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός την πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής.

«Δεν είμαστε όλοι το ίδιο» διεμήνυσε ο κ. Ξανθός στους βουλευτές της ΝΔ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόσθεσε απευθυνόμενος στα δύο κόμματα της αντιπολίτευσης: «ματαιοπονείτε αν νομίζετε μπορεί να πιάσει τόπο η προσπάθεια συμψηφισμού ευθυνών και να πείσετε ότι είμαστε όλοι το ίδιο». Χαρακτήρισε δε την πρόταση της ΝΔ μια πρόχειρη επικοινωνιακή προσπάθεια «να πετάξουμε λίγο λάσπη να θολώσουμε τα νερά να μειωθεί το πολιτικό κόστος».

Σημείωσε, δε, ότι η ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ διαφέρουν τόσο σε ιδεολογικό επίπεδο όσο και σε προσωπική αξιοπιστία. «Έχουμε και το ηθικό και το προγραμματικό και το αξιακό πλεονέκτημα να προχωρήσουμε, να αναμορφώσουμε, να εξυγιάνουμε το χώρο φαρμάκου διασφαλίζοντας ότι οι φόροι πιάνουν τόπο και δεν πάνε σε τσέπες ημετέρων» πρόσθεσε ο κ. Ξανθός.

Καταλόγισε, μάλιστα στη ΝΔ και τη ΔΗ.ΣΥ ότι συγκάλυψαν το πάρτι στο χώρο του φαρμάκου και της Υγείας. «Εσείς συγκαλύπτατε το πάρτι. Εμείς θα το διερευνήσουμε και θα βρούμε τις άκρες. Βάλαμε μπροστά διαδικασίες ελέγχου και απόδοσης ποινών» ξεκαθάρισε ο υπουργός Υγείας του οποίου την παραπομπή σε προανακριτική ζητεί η ΝΔ.

Μιχάλης Χατζηκωνσταντίνου

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών