Λυκούδης: Ό,τι είχα να πω για την υπουργοποίηση Κουβέλη, το έκανα στην ώρα του | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Λυκούδης: Ό,τι είχα να πω για την υπουργοποίηση Κουβέλη, το έκανα στην ώρα του

Δημοσίευση: 1:16 μ.μ. | 5/3/18

Ο βουλευτής του Ποταμιού μίλησε για τον Φώτη Κουβέλη και τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis

"Εγώ όσα έπρεπε να πω και όσα έπρεπε να κάνω, σε σχέση με τις κάκιστες επιλογές του Φώτη Κουβέλη, τα είπα και τα έκανα στην ώρα τους, όταν έπρεπε. Σήμερα θεωρώ ότι το θέμα, πολιτικά, είναι χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον" δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7  ο βουλευτής του Ποταμιού και
αντιπρόεδρος της Βουλής, Σπύρος Λυκούδης, σχολιάζοντας τον ορισμό του Φώτη Κουβέλη ως αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην προανακριτική επιτροπή για τη Novartis, η λειτουργία της οποίας ξεκινάει σήμερα Δευτέρα (5 Μαρτίου 2018), και τόνισε πως "πρέπει να γίνει ο,τι ακριβώς λέει ο νόμος, ωστόσο έχει βαρύνει πολύ η σκανδαλολογία την ελληνική πολιτική ζωή, όχι τώρα, αλλά και τις προηγούμενες δεκαετίες”.

Πρόσθεσε ότι η υπόθεση ήρθε με τρεις καταγγελίες ανωνύμων και, "αν και κανείς δεν είπε ότι πρέπει να κρυφτούν τα σκάνδαλα,η πολιτική ζωή της χώρας δεν πρέπει να στηρίζεται στην αντιπαράθεση των σκανδάλων".

Κατέληξε ότι “πρέπει να συζητήσουμε το θέμα της αναθεώρησης του άρθρου 86, για να βοηθήσουμε να κυλάνε ομαλά τα πράγματα.  Με το συγκεκριμένο άρθρο θα έχουμε συνεχώς προβλήματα, πρέπει να παρέμβουμε σε αυτό”.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών