Μανιός: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τρόπο κάθαρσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Μανιός: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τρόπο κάθαρσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Δημοσίευση: 1:15 μ.μ. | 12/3/18

Για τα επεισόδια της Τούμπας αλλά και για την κράτηση των δύο ελλήνων στρατιωτικών στην Αδριανούπολη, μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην Τούμπα στο τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός.

Ο Νίκος Μανιάς δήλωσε πως κάποια πράγματα "τους κακοφαίνονται που τα κάνουμε, αλλά θα τα κάνουμε". "Το χειρότερο είναι να μην κάνει κανείς τίποτα". Και διερωτήθηκε: "Γιατί η αστυνομία να είναι στο γήπεδο; Είναι δουλειά του Έλληνα φορολογούμενου να πληρώνει την αστυνομία για να φυλάει τους φιλάθλους;".

Πρόσθεσε ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τις προϋποθέσεις να προχωρήσει με έναν τρόπο κάθαρσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως σε άλλους τομείς". Σημείωσε, όμως, ότι αυτοί "οι στρατοί των ομάδων που υπάρχουν μπορούν να κάνουν ζημιά σε οποιαδήποτε κυβέρνηση".

Όσον αφορά στους δύο συλληφθέντες Έλληνες στρατιωτικούς, τόνισε πως "δεν αποκλείεται αυτό να είναι μέρος ενός σχεδίου που βάλλει κατά της χώρας, οργανωμένο είτε από μέσα, είτε απ' έξω, καθώς το να βρίσκονται Έλληνες και Τούρκοι στρατιωτικοί μαζί, είτε στην τουρκική είτε στην ελληνική μεριά των συνόρων των δύο χωρών, είναι σύνηθες".

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών