ΝΔ: Ο Καρανίκας θέλει να κάνει την Ελλάδα έναν απέραντο μπάφο | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

ΝΔ: Ο Καρανίκας θέλει να κάνει την Ελλάδα έναν απέραντο μπάφο

Δημοσίευση: 1:46 μ.μ. | 1/3/18

Ο εισηγητής της ΝΔ Κώστας Βλάσης υποστήριξε στη Βουλή ότι το νομοσχέδιο για τη φαρμακευτική κάνναβη ανοίγει "μπαλκονόπορτα" για την ελεύθερη χρήση του χασίς στην Ελλάδα

Σε ακραία γραμμή κατά των διατάξεων για την φαρμακευτική κάνναβη που αναμένεται να ψηφιστούν με ευρεία  πλειοψηφία σήμερα στη Βουλή, κινείται πλέον η ΝΔ η οποία εκτιμά μάλιστα ότι ο πραγματικός στόχος της κυβέρνησης είναι γεμίσει την Ελλάδα με χασίς.

«Αν ο κ. Καρανίκας θέλει την Ελλάδα να την κάνει όπως την έχει στο μυαλό του, έναν ατελείωτο μπάφο, εμείς δεν θα το επιτρέψουμε. για εμάς και για τα παιδιά μας» είπε ο εισηγητής της ΝΔ Κ. Βλάσης που εκφράζει την επίσημη γραμμή του κόμματος στο θέμα και ζήτησε την απόσυρση του νομοσχεδίου. Μάλιστα, σε πλήρη μεταστροφή από την αρχική τοποθέτησή του όπου είχε εκφράσει απολές επιφυλάξεις για το νομοσχέδιο ο κ. Βλάσης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «αφήνει ανοιχτές μπαλκονόπορτες» για τη χρήση της ψυχαγωγικής κάνναβης.

Ο κ. Βλάσης έψεξε μάλιστα τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και για το ότι χειροκρότησαν χθες τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ο οποίος ανέλυσε στη Βουλή την πλήρη αποτυχία του μοντέλου της καταστολής στα ναρκωτικά και τάχθηκε υπέρ του νομοσχεδίου. «Εγώ άκουσα πολύ προσεκτικά αυτά που είπε και ο πρώην Πρωθυπουργός, ο κ. Παπανδρέου, τον οποίο, αν προσέξατε, τα δικά σας στελέχη χειροκρότησαν με μεγάλη ένταση» είπε χαρακτηριστικά ο εισηγητής της ΝΔ.

Σημειώνεται, πάντως, ότι στο εσωτερικό της ΝΔ υπάρχουν και μειοψηφικές φωνές που τάσσονται υπέρ των ρυθμίσεων για την παραγωγή φαρμακευτικής κάνναβης η οποία έχει αποδεδειγμένη ευεργετική δράση για ασθενείς με βαρύτατες ασθένειες.

Μιχάλης Χατζηκωνσταντίνου

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών