Νέες καταγγελίες για τον 30χρονο που κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια ανηλίκων | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Νέες καταγγελίες για τον 30χρονο που κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια ανηλίκων

Δημοσίευση: 1:59 μ.μ. | 9/3/18

Στην υπόθεση εκτιμάται ότι θα εμπλακεί και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Νέες καταγγελίες γίνονται σε βάρος του 30χρονου που αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκων, μετά τις καταγγελίες και καταθέσεις που έγιναν σε βάρος του από δυο μητέρες με τα παιδιά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με την Αστυνομία φέρεται να επικοινώνησαν τουλάχιστον τρία με τέσσερα άτομα, που κατήγγειλαν παρενόχληση των παιδιών τους από τον κατηγορούμενο, όχι όμως ασέλγεια ή άλλες περισσότερο κολάσιμες πράξεις.

Επειδή, όμως, η υπόθεση πλέον έχει περάσει στην κύρια ανάκριση, οι καταγγέλλοντες θα πρέπει να εμφανιστούν στον ανακριτή Αγρινίου, για να προχωρήσουν και επώνυμα-εγγράφως στις καταγγελίες τους αυτές.

Ο νομικός εκπρόσωπος των τριών οικογενειών που μέχρι σήμερα έχουν μιλήσει και καταθέσει, Νίκος Καζαντζής, θεωρεί δεδομένο πως τα θύματα του 30χρονου είναι πολύ περισσότερα και ζητά από τις οικογένειες και τους ανηλίκους να μιλήσουν.

Θεωρείται πως εκείνος είναι ευρέως γνωστός σε παρέες μαθητών -κυρίως Γυμνασίου- και έχει παρενοχλήσει και άλλους, άγνωστο σε τι έκταση και σε τι βαθμό, αλλά υπάρχουν οικογένειες και παιδιά, που φοβούνται την «κοινωνική κατακραυγή» ή το «στίγμα» που νομίζουν πως θα τους ακολουθεί και προτιμούν να μην μιλήσουν. Ο κ. Καζαντζής λέει πως είναι βέβαιο ότι η δράση του 30χρονου δεν περιορίζεται στο πεντάμηνο - εξάμηνο, οπότε υπάρχει και η πρώτη επίσημη καταγγελία, αλλά σε βάθος κάποιων χρόνων.

Υπάρχει επίσης η πληροφορία πως έχει απασχολήσει και παλιότερα την Αστυνομία, ενώ στην υπόθεση θα εμπλακεί και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχει βιντεοσκοπημένο πορνογραφικό υλικό, που μπορεί να σβήστηκε όταν η υπόθεση έλαβε δημοσιότητα.

Από εκεί και πέρα, δυο γνωστοί δικηγόροι του Αγρινίου, έχουν αναλάβει την υπεράσπιση του 30χρονου και σύμφωνα με πληροφορίες θα εστιάσουν στο γεγονός ότι οι μέχρι στιγμής μαρτυρίες είναι «γενικόλογες και αόριστες», με αρκετές ασάφειες. Και οι δυο εξετάζουν τη δικογραφία, μετά την νέα προθεσμία που δόθηκε στον πελάτη τους και αναμένεται παρουσιάσουν τα δικά τους επιχειρήματα αύριο, Σάββατο (10/03), όταν και πρόκειται να απολογηθεί ο κατηγορούμενος.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών