Νίκος Ανδρουλάκης: Απαιτείται εθνική συνεννόηση | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Νίκος Ανδρουλάκης: Απαιτείται εθνική συνεννόηση

Δημοσίευση: 2:16 μ.μ. | 8/3/18

Ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής μίλησε  τόνισε ότι στα εθνικά θέματα χρειάζεται συνεννόηση ανεξαρτήτως του τι συμβαίνει στην εσωτερική πολιτική σκηνή

“Η Τουρκία τα τελευταία τρία χρόνια έχει κλιμακώσει όλες τις προκλήσεις, εκμεταλλεύεται κάθε περιστατικό για να δημιουργήσει συνθήκες πόλωσης ώστε ο Ερντογάν να ενισχύει το ρόλο του πολιτικά, ενόψει των εκλογών του 2019” δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Τόνισε ότι “η κυβέρνηση δεν σπουδαιολόγησε το ζήτημα της σύλληψης των δύο αξιωματικών, θεώρησε ότι ήταν ζήτημα ολίγων ωρών. Ας είμαστε πιο ψύχραιμοι και πιο σοβαροί σε τόσο σοβαρά εθνικά θέματα και το λέω γιατί μετά τη συνάντηση Ερντογάν – Τσίπρα στην Αθήνα, τα πράγματα αντί να βελτιωθούν έχουν πάει προς το χειρότερο. Δεν κέρδισε τίποτα η χώρα μας από τη συνάντηση”.

Πρόσθεσε, παράλληλα, ότι “η εθνική συνεννόηση έπρεπε να είναι πρωτεύον ζήτημα στα εθνικά θέματα, είτε στο θέμα των Σκοπίων, είτε στο θέμα της Τουρκίας. Αντί αυτά τα θέματα να γίνονται πεδία στείρας αντιπαραθέσεων, ιδίως μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα έπρεπε να ήταν ένα πεδίο συνεννόησης για να έχουμε μια μακροχρόνια στρατηγική όταν επικρατεί τέτοια γεωπολιτική ανασφάλεια και αστάθεια στην ευρύτερη περιοχή”.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών