Ο Αβραμόπουλος προσφεύγει ξανά στη Δικαιοσύνη κατά των προστατευόμενων μαρτύρων της Novartis | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Ο Αβραμόπουλος προσφεύγει ξανά στη Δικαιοσύνη κατά των προστατευόμενων μαρτύρων της Novartis

Δημοσίευση: 5:21 μ.μ. | 5/3/18

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος έκανε νέα αίτηση στον Άρειο Πάγο ζητώντας την αποκάλυψη των ονομάτων των τριών προστατευόμενων μαρτύρων και την άμεση προώθηση της, εναντίον τους, μήνυσής του

Νέα αίτηση στον Άρειο Πάγο έκανε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος, ζητώντας την αποκάλυψη των ονομάτων των τριών προστατευόμενων μαρτύρων και την άμεση προώθηση της, εναντίον τους, μήνυσης που είχε καταθέσει, με αφορμή ότι αποκαλύφθηκε πως η υπαγωγή τους στο καθεστώς των μαρτύρων του δημοσίου συμφέροντος έγινε μετά την πρώτη αίτηση του.

Ειδικότερα ο κ.Αβραμόπουλος δήλωσε:

«Συνεπής προς τη δημόσια δέσμευσή μου, ότι θα επιδιώξω με κάθε νόμιμο, στη διάθεσή μου, μέσο, την αποκάλυψη, της εις βάρους μου σκευωρίας, η οποία στηρίζεται αποκλειστικά στους δύο κουκουλοφόρους ψευδομάρτυρες, προσέφυγα σήμερα, εκ νέου, στον Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Δ. Παπαγεωργίου, ζητώντας την αποκάλυψη των ονομάτων των ψευδομαρτύρων και την άμεση προώθηση, της, εναντίον τους, μήνυσής μου.

Αφορμή της νέας αίτησής μου, αποτελεί η ανακοίνωση του κ. Εισαγγελέα, της 20ης Φεβρουαρίου 2018, μετά δηλαδή την πρώτη αίτησή μου, με την οποία, νέα εκ των υστέρων απόφαση (9 Φεβρουαρίου 2018) του κ. Αντιεισαγγελέα Αρείου Πάγου, έγινε η υπαγωγή των προστατευόμενων μαρτύρων στο καθεστώς των μαρτύρων του δημοσίου συμφέροντος.

Αναμένω από τον κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και την Ελληνική Δικαιοσύνη, την οποία εμπιστεύομαι απολύτως, να προβεί στις νόμιμες ενέργειες ώστε να αποκαλυφθούν οι ψεύδορκοι συκοφάντες, να λάμψει η αλήθεια και η σκοτεινή αυτή υπόθεση και όλες οι πτυχές και προεκτάσεις της να έρθουν στο φως»

πηγή

Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση Novartis

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών